Mamy 208343 przepisów na 564 blogach.

Wyświetlono: 55 razy

Pielmieni: przepyszne ukraińskie pierożki faszerowane surowym mięsem. PRZEPIS

Pielmieni: przepyszne ukraińskie pierożki faszerowane surowym mięsem. PRZEPIS

Inaczej niż polskie pierogi z mięsem, pielmieni faszerowane są farszem surowym. Dzięki temu w pierożku podczas gotowania wytwarza się odrobina bulionu, który wypływa do ust po przegryzieniu. Są malutkie, aby były „na raz”. Tradycyjnie podawane są z roztopionym masłem albo...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Torcik Brzdąc

Torcik Brzdąc

Torcik brzdąc to pyszne i proste w przygotowaniu... ⇖ 37

Spaghetti all’...

Spaghetti all’...

Spaghetti all’ assassina-makaron zabójcy.... ⇖ 4

Sos grzybowy. Prosty...

Sos grzybowy. Prosty...

Sos grzybowy to obowiązkowa pozycja w jesiennej... ⇖ 13

Grzyby leśne - baza na...

Grzyby leśne - baza na...

Sezon grzybowy w pełni. Zazwyczaj grzyby leśnie... ⇖ 6

Sos mięsno - pieczarkowy

Sos mięsno - pieczarkowy

Zapraszam na mocno pomidorową wersje sosu z... ⇖ 11

Woda z miodem

Woda z miodem

Woda z miodem to moja najlepsza metoda na... ⇖ 20

Pieczone kotlety w panko

Pieczone kotlety w panko

Dzisiaj przychodzę do Was ze świetną... ⇖ 9

Ciasto z PRL – u...

Ciasto z PRL – u...

Dzisiaj proponuje Wam przepis na pyszne ciasto z... ⇖ 25

Tarta ze śliwkami i...

Tarta ze śliwkami i...

Tarta ze śliwkami i kruszonką czyli najprostsze... ⇖ 22

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM