Mamy 225918 przepisów na 581 blogach.

Wyświetlono: 106 razy

Pierekaczewnik - tatarski ślimak

Pierekaczewnik - tatarski ślimak

Pierekaczewnik, białoruski перакачаўнік, pierakaczaunik, od rosyjskiego pieriekatywat’ czyli  przewałkowywać. Jest to potrawa w formie zapiekanego ciasta z nadzieniem, znana w kuchni tatarskiej, białoruskiej, tureckiej i litewskiej, m.in. wśród mniejszości tatarskiej...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Szybkie curry z...

Szybkie curry z...

Szybkie, sycące danie idealne na tę porę... ⇖ 0

Zdrowe ciastka orzechowe...

Zdrowe ciastka orzechowe...

Zdrowe ciastka orzechowe z 3 składników to... ⇖ 0

Świąteczny chlebek...

Świąteczny chlebek...

Kojarzycie chleby na słodko z rodzynkami czy... ⇖ 2

Owsianka z brzoskwiniami...

Owsianka z brzoskwiniami...

Składniki (1 porcja) / Ingredients (1... ⇖ 7

Sernik z pianką...

Sernik z pianką...

Sernik z pianką czekoladową, sernik z pianką... ⇖ 12

Kiełki fasoli mung...

Kiełki fasoli mung...

Marynowane kiełki to idealny dodatek do... ⇖ 7

Szał! Rewolucyjny...

Szał! Rewolucyjny...

Przepis na Wilgotny Świąteczny Makowiec:... ⇖ 37

Filet kurczaka parzony...

Filet kurczaka parzony...

Bardzo smaczny parzony, wędzony filet z... ⇖ 25

Rosół pieczony

Rosół pieczony

Z takim sposobem na przygotowaniu rosołu można... ⇖ 14

Przepis na Fit Risotto z...

Przepis na Fit Risotto z...

Fit Risotto z Dynią i Kurkumą: Świąteczna... ⇖ 8

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM