Piernik bożonarodzeniowy
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/piernik-bozonarodzeniowy/
Tradycyjny piernik długodojrzewający na Boże Narodzenie – wymaga cierpliwości, ale naprawdę warto! Piernik bożonarodzeniowy zaczynamy przygotowywać już w połowie listopada, po czym zostawiamy go na 3-4 tygodnie w chłodnym miejscu, by po tym czasie upiec i następnie dokończyć. Drukuj Piernik … Continued Artykuł Piernik bożonarodzeniowy pochodzi z serwisu Bardzo Gruby...
Najnowsze przepisy
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 23
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 15
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 27
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 21
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 37
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 42
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 50
Szybkie omlety kakaowe z serka wiejskiego polecają się na... ⇖ 60
Przepisy na czasie
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 62
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 59
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 56
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 48
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 44
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 38
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 38
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 36
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 32









































