Piernik bożonarodzeniowy
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/piernik-bozonarodzeniowy/
Tradycyjny piernik długodojrzewający na Boże Narodzenie – wymaga cierpliwości, ale naprawdę warto! Piernik bożonarodzeniowy zaczynamy przygotowywać już w połowie listopada, po czym zostawiamy go na 3-4 tygodnie w chłodnym miejscu, by po tym czasie upiec i następnie dokończyć. Drukuj Piernik … Continued Artykuł Piernik bożonarodzeniowy pochodzi z serwisu Bardzo Gruby...
Najnowsze przepisy
Mini bajaderki z resztek ciast to szybki, łatwy deser na... ⇖ 10
SERNIK ORZECHOWO CZEKOLADOWYObłędnie pyszny sernik poleca... ⇖ 14
Inspiracje i pomysły na pyszne przekąski Sylwestrowe.... ⇖ 32
Szybkie mini zapiekanki, wystarczy sobie oderwać kawałek,... ⇖ 24
Szybka pizza z tortilli z piekarnika to prosty sposób na... ⇖ 23
Ciasto Knoppers to takie ciasto, które wygląda porządnie... ⇖ 32
Kolorowa, warstwowa i mega efektowna! Sałatka imprezowa z... ⇖ 36
Przepisy z bloga
Zdrowe i bardzo pożywne, sycące śniadanie? To tylko... ⇖ 42
Wracamy z naszymi propozycjami na owsianki, a skoro jest... ⇖ 45
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 83
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 66
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 71
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3735
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2329
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1672
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 932
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 899
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 845
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 796









































