Piernik bożonarodzeniowy
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/piernik-bozonarodzeniowy/
Tradycyjny piernik długodojrzewający na Boże Narodzenie – wymaga cierpliwości, ale naprawdę warto! Piernik bożonarodzeniowy zaczynamy przygotowywać już w połowie listopada, po czym zostawiamy go na 3-4 tygodnie w chłodnym miejscu, by po tym czasie upiec i następnie dokończyć. Drukuj Piernik … Continued Artykuł Piernik bożonarodzeniowy pochodzi z serwisu Bardzo Gruby...
Najnowsze przepisy
Kompot z żurawiny z dodatkiem pomarańczy to aromatyczny,... ⇖ 21
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 59
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Wracamy z naszymi propozycjami na owsianki, a skoro jest... ⇖ 31
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 64
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 59
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 65
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2868
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2115
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1467
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 851
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 753
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 684
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 655
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 650
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 622









































