Piernik bożonarodzeniowy
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/piernik-bozonarodzeniowy/
Tradycyjny piernik długodojrzewający na Boże Narodzenie – wymaga cierpliwości, ale naprawdę warto! Piernik bożonarodzeniowy zaczynamy przygotowywać już w połowie listopada, po czym zostawiamy go na 3-4 tygodnie w chłodnym miejscu, by po tym czasie upiec i następnie dokończyć. Drukuj Piernik … Continued Artykuł Piernik bożonarodzeniowy pochodzi z serwisu Bardzo Gruby...
Najnowsze przepisy
Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit... ⇖ 16
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 13
Polędwiczka wieprzowa to jedno z najszlachetniejszych... ⇖ 13
Składniki: jajka 3 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, kakao... ⇖ 21
Obłędny! Przepis jest naprawdę prosty, a ciasto wygląda... ⇖ 162
Ta sałatka to idealny dodatek do smażonego karpia, dorsza... ⇖ 38
Przepisy z bloga
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 44
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 48
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 55
Szybkie omlety kakaowe z serka wiejskiego polecają się na... ⇖ 62
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 500
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 360
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 348
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 305
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 283
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 234
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 204
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 189
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 181









































