Piernik bożonarodzeniowy
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/piernik-bozonarodzeniowy/
Tradycyjny piernik długodojrzewający na Boże Narodzenie – wymaga cierpliwości, ale naprawdę warto! Piernik bożonarodzeniowy zaczynamy przygotowywać już w połowie listopada, po czym zostawiamy go na 3-4 tygodnie w chłodnym miejscu, by po tym czasie upiec i następnie dokończyć. Drukuj Piernik … Continued Artykuł Piernik bożonarodzeniowy pochodzi z serwisu Bardzo Gruby...
Najnowsze przepisy
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 3
Pyszna, pyszna zupa i odżywcza i pożywna i idealna na... ⇖ 3
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 12
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 29
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 43
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 169
Przepis na ciasto metrowiec bez pieczenia, które wygląda... ⇖ 38
Przepisy z bloga
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 38
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 44
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 52
Szybkie omlety kakaowe z serka wiejskiego polecają się na... ⇖ 61
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 337
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 236
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 169
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 126
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 125
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 58
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 56
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 52







































