Piernik bożonarodzeniowy
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/piernik-bozonarodzeniowy/
Tradycyjny piernik długodojrzewający na Boże Narodzenie – wymaga cierpliwości, ale naprawdę warto! Piernik bożonarodzeniowy zaczynamy przygotowywać już w połowie listopada, po czym zostawiamy go na 3-4 tygodnie w chłodnym miejscu, by po tym czasie upiec i następnie dokończyć. Drukuj Piernik … Continued Artykuł Piernik bożonarodzeniowy pochodzi z serwisu Bardzo Gruby...
Najnowsze przepisy
CIASTECZKA ORZECHOWETo moje ukochane ciasteczka, bardzo... ⇖ 13
Nie masz czasu na długie szykowanie , a chcesz zaskoczyć... ⇖ 21
Święta Bożego Narodzenia mają w sobie coś wyjątkowego... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Wracamy z naszymi propozycjami na owsianki, a skoro jest... ⇖ 15
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 57
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 56
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 64
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1979
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 1943
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1362
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 797
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 719
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 646
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 629
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 600









































