Piernik bożonarodzeniowy
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/piernik-bozonarodzeniowy/
Tradycyjny piernik długodojrzewający na Boże Narodzenie – wymaga cierpliwości, ale naprawdę warto! Piernik bożonarodzeniowy zaczynamy przygotowywać już w połowie listopada, po czym zostawiamy go na 3-4 tygodnie w chłodnym miejscu, by po tym czasie upiec i następnie dokończyć. Drukuj Piernik … Continued Artykuł Piernik bożonarodzeniowy pochodzi z serwisu Bardzo Gruby...
Najnowsze przepisy
Miękka, wilgotna, pachnąca cynamonem… a na wierzchu ...... ⇖ 19
Pierogi z kapustą i grzybami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 26
DOMOWY LIKIER KAWOWO WANILIOWYZobacz jakie urocze są te... ⇖ 19
Rolada serowo-szpinakowa z łososiem to idealna propozycja... ⇖ 43
Sałatka tatarska ze śledziem to jedna z tych sałatek,... ⇖ 43
Przepisy z bloga
Zdrowe i bardzo pożywne, sycące śniadanie? To tylko... ⇖ 23
Wracamy z naszymi propozycjami na owsianki, a skoro jest... ⇖ 36
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 73
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 64
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 69
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3336
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2209
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1583
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 875
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 801
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 783
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 745
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 741









































