Piernik bożonarodzeniowy
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/piernik-bozonarodzeniowy/
Tradycyjny piernik długodojrzewający na Boże Narodzenie – wymaga cierpliwości, ale naprawdę warto! Piernik bożonarodzeniowy zaczynamy przygotowywać już w połowie listopada, po czym zostawiamy go na 3-4 tygodnie w chłodnym miejscu, by po tym czasie upiec i następnie dokończyć. Drukuj Piernik … Continued Artykuł Piernik bożonarodzeniowy pochodzi z serwisu Bardzo Gruby...
Najnowsze przepisy
Szybki barszczyk idealny do małych pierożków z mięsem... ⇖ 12
Domowe Piwo Imbirowe - Ginger Beer(*SERIA FIT*)Domowe piwo... ⇖ 14
Kochani! Święta to nie tylko przepisy i idealne dania,... ⇖ 21
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 16
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 26
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 17
Aromatyczny Schab - Domowa Wędlina do Chleba(Cook4me Tefal... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Zdrowe i bardzo pożywne, sycące śniadanie? To tylko... ⇖ 29
Wracamy z naszymi propozycjami na owsianki, a skoro jest... ⇖ 39
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 74
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 64
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 70
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3458
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2260
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1625
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 897
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 812
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 812
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 763
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 755









































