Piernik bożonarodzeniowy
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/piernik-bozonarodzeniowy/
Tradycyjny piernik długodojrzewający na Boże Narodzenie – wymaga cierpliwości, ale naprawdę warto! Piernik bożonarodzeniowy zaczynamy przygotowywać już w połowie listopada, po czym zostawiamy go na 3-4 tygodnie w chłodnym miejscu, by po tym czasie upiec i następnie dokończyć. Drukuj Piernik … Continued Artykuł Piernik bożonarodzeniowy pochodzi z serwisu Bardzo Gruby...
Najnowsze przepisy
Są takie wypieki, które od pierwszego zapachu przenoszą... ⇖ 7
Keto torcik migdałowy z musem czekoladowym i z polewą(bez... ⇖ 8
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 27
Szybkie i efektowne przekąski na Sylwestra, które zrobisz... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Zdrowe i bardzo pożywne, sycące śniadanie? To tylko... ⇖ 40
Wracamy z naszymi propozycjami na owsianki, a skoro jest... ⇖ 43
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 81
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 65
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 71
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3627
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2300
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1655
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 923
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 875
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 837
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 785









































