Piernik bożonarodzeniowy
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/piernik-bozonarodzeniowy/
Tradycyjny piernik długodojrzewający na Boże Narodzenie – wymaga cierpliwości, ale naprawdę warto! Piernik bożonarodzeniowy zaczynamy przygotowywać już w połowie listopada, po czym zostawiamy go na 3-4 tygodnie w chłodnym miejscu, by po tym czasie upiec i następnie dokończyć. Drukuj Piernik … Continued Artykuł Piernik bożonarodzeniowy pochodzi z serwisu Bardzo Gruby...
Najnowsze przepisy
Klasyczny wigilijny farsz do pierogów z kapustą kiszoną... ⇖ 7
Tradycyjny farsz do uszek przygotowany z aromatycznych... ⇖ 3
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 5
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 5
Kapusta z grochem to pyszne i syte danie, które zachwyci... ⇖ 29
To ciasto na pierogi jest wyjątkowo miękkie, elastyczne i... ⇖ 69
Przepisy z bloga
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 46
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 50
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 56
Szybkie omlety kakaowe z serka wiejskiego polecają się na... ⇖ 64
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1097
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 619
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 538
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 523
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 463
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 424
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 422
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 410
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 306









































