Piernik bożonarodzeniowy
Źródło: https://www.bardzogrubysmok.pl/piernik-bozonarodzeniowy/
Tradycyjny piernik długodojrzewający na Boże Narodzenie – wymaga cierpliwości, ale naprawdę warto! Piernik bożonarodzeniowy zaczynamy przygotowywać już w połowie listopada, po czym zostawiamy go na 3-4 tygodnie w chłodnym miejscu, by po tym czasie upiec i następnie dokończyć. Drukuj Piernik … Continued Artykuł Piernik bożonarodzeniowy pochodzi z serwisu Bardzo Gruby...
Najnowsze przepisy
Wszyscy to wiedzą, że uwielbiam kabanosy! Domowe, robione... ⇖ 10
Ten piernik to prosty, sprawdzony i niezawodny przepis na... ⇖ 9
Jesienne listki z dynią - ciasteczka Pod koniec jesieni... ⇖ 11
Przyznam, że w tym roku bardzo czekam na święta i kilka... ⇖ 15
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 18
Kochamy zupy każdego rodzaju nie ma wyjątku ważne aby w... ⇖ 19
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 22
Kotleciki Indycze z Cukinią(do przygotowania w urządzeniu... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Polędwiczka wieprzowa faszerowana pieczarkami wręcz... ⇖ 36
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 42
Lubicie jesienne smaki w różnych postaciach i na różne... ⇖ 50
Szybkie omlety kakaowe z serka wiejskiego polecają się na... ⇖ 59
Przepisy na czasie
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 48
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 47
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 42
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 38
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 33
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 31
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 31
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 30
Sos do chińszczyzny to prawdziwy bohater szybkich dań z... ⇖ 24









































