Piernik bożonarodzeniowy

Tradycyjny piernik długodojrzewający na Boże Narodzenie – wymaga cierpliwości, ale naprawdę warto! Piernik bożonarodzeniowy zaczynamy przygotowywać już w połowie listopada, po czym zostawiamy go na 3-4 tygodnie w chłodnym miejscu, by po tym czasie upiec i następnie dokończyć. Drukuj Piernik … Continued Artykuł Piernik bożonarodzeniowy pochodzi z serwisu Bardzo Gruby...
Najnowsze przepisy
Jajka to jeden z najbardziej uniwersalnych składników w... ⇖ 7
Składniki: recipe: ziemniaki około 1 kg, olej rzepakowy 3... ⇖ 7
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 11
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 16
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 14
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 26
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 106
Przepisy z bloga
Ciasto drożdżowe ze śliwkami z kruszonką zawsze super... ⇖ 42
Potrzebujecie przygotować w miarę szybki, ale pyszny i... ⇖ 48
Babeczki z malinami to pyszny deser idealny na przyjęcie w... ⇖ 69
Pyszna wieprzowa łopatka duszona w kurkach rozpływa się... ⇖ 85
Szybkie ciasto jogurtowe z wiśniami jest świetną opcją... ⇖ 122
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2125
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 327
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 326
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 284
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276