Piernik choinka
Źródło: https://kuchniamniam.wordpress.com/2019/11/24/piernik-choinka/
Aromatyczny piernik przelozony powidlami sliwkowymi i masa grysikowa, ktorego nie moze zabraknac wsrod swiatecznych ciast. Niby klasyczny, ale w calkiem innej formie, bo w ksztalcie choinki. Nie jest trudny do przygotowania, poniewaz pieczemy tylko jedno ciasto i przekladamy powidlami oraz masa. Polewe ozdabiamy roznymi dekoracjami cukierniczymi, do czego mozna zaangazowac dzieci. CIASTO NA PIERNI...
Najnowsze przepisy
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 8
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 26
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 22
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 33
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Kremowy, waniliowy sernik na kruchym spodzie, którego... ⇖ 767
Zielone pierogi powstały za sprawą szpinaku, ale nie... ⇖ 828
Pizza z mięsem mielonym zatopionym w dobrze doprawionym i... ⇖ 1016
Sakiewki z zielonych naleśników zapiekane w pomidorach to... ⇖ 900
Makaron z cukinią i tuńczykiem w aromatycznym sosie... ⇖ 849
Kasza jaglana z cukinią i pomidorami zapieczona razem z... ⇖ 882
Mazurek, czyli cienkie, kruche ciasto wypełnione kremem.... ⇖ 877
Prosta, a zarazem bardzo smaczna sałatka z brokułem,... ⇖ 3200
Aromatyczna i bardzo smaczna zapiekanka ziemniaczana z... ⇖ 941
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1787
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1162
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 621
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 611
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 598
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 560
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 486
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 479
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 461









































