Piernik herbaciany z rumem
Źródło: https://www.zkuchnidokuchni.pl/2019/02/piernik-herbaciany-z-rumem.html
Kto lubi szybkie i latwe ciasta to gwarantuje, ze przepis jest wlasnie dla niego! Dodatkowo jesli uzyjecie wlasnego powidla lub marmolady, ciasto bedzie jeszcze pyszniejsze!Do dziela! Skladniki 4 jaja od kur z wolnego wybiegu1 szklanka mocnej herbaty Melisa/LemonTeekanne1 szklanka prawdziwego miodu, obojetnie jaki, byle nie sztuczny3/4 szklanki cukru trzcinowego1 szklanka oleju2 lyzecz...
Najnowsze przepisy
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 2
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 17
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 23
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 39
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 20
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 32
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Sałatka z ananasem, rodzynkami i orzechami.Najlepsza... ⇖ 433
Sałatka z tuńczykiem i serem korycińskim.Pyszna sałatka... ⇖ 466
Sałatka z selerem, serem wędzonym i kukurydzą.Najlepsza... ⇖ 361
Babka Wielkanocna cytrynowa.Prosta babka cytrynowa.Babka... ⇖ 435
Farfalle z aksamitnym sosem z pieczonych papryk.Makaron z... ⇖ 389
Fasola Piękny Jaś z pomidorkami i porem.Włoski sposób... ⇖ 413
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1872
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1265
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 751
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 704
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 618
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 610
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 579
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 489
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 476









































