Piernik keksowy miodowy
Źródło: https://www.kronikapiekarnika.pl/2019/10/piernik-keksowy-miodowy.html
Bez miksera, bez dojrzewania, bez przekładania, bez stresu, że nie wyjdzie.Posiada moją ulubioną strukturę tego rodzaju wypieków - miękki, ale zwarty.Z chrupiącą skórką po upieczeniu.Do długiego przechowywania, z każdym dniem bardziej aromatyczny.Można do niego dodać każdy rodzaj bakalii,w zależności od tego, co lubimy najbardziej - ja wybrałam daktyle.Można wsypać orzechy...
Najnowsze przepisy
Ostatnio dorwałam w sklepie 450 gramowe opakowanie sera na... ⇖ 7
Śledzie w occie – klasyk kuchni polskiej i świetna baza... ⇖ 10
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 19
Jeśli lubisz szybkie dania z patelni, to to penne będzie... ⇖ 22
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Przerywam dziś kolejną, przewidzianą wcześnieja tym... ⇖ 49
Wracam z poczuciem zaniedbania Kroniki.Ale z wyjątkowym... ⇖ 85
Gorąco.. po wyciagnięciu kolejnego pudełka z lodami z... ⇖ 137
To nie wypiek z dziś, choć nie powiem,kto wie, czy zaraz... ⇖ 132
Śpieszę do Was w niedzielny poranek,może znajdziecie... ⇖ 151
Dziś mam dla Was deser.Zastanawialiście się, czy to już... ⇖ 166
Nie zdążyłam przed Wielkanocą, a planowałampodzielić... ⇖ 144
Dziś dla Was szybka, przedświąteczna propozycja - moja... ⇖ 166
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 755
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 623
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 343
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 293
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 282









































