Piernik parzony (na sztucznym miodzie)

Piernik parzony na sztucznym miodzie. Tańsza alternatywa dla tego upieczonego na miodzie prawdziwym. Tańsza nie oznacza gorsza! Piernik jest bardzo smaczny. Dodatkowo można go ubogacić bakaliami: rodzynkami czy orzechami albo przełożyć marmoladą. Każda wersja będzie smakowita. Tu prezentuję podstawową wersję tego wypieku. Składniki: * 45 dkg przesianej mąki * 5 jajek * 12 dkg...
Najnowsze przepisy
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 5
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 6
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 13
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 11
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Proste i wilgotne ciasto jogurtowe ze śliwkami. Niezawodny... ⇖ 25
Domowy schab parzony – soczysty i aromatyczny, idealny... ⇖ 46
Makaron z cukinii z gorgonzolą i parmezanem – lekki i... ⇖ 38
Tarta jagodowa z mlekiem skondensowanym – prosty i... ⇖ 33
Lekka sałatka z pieczoną cukinią i soczystym kurczakiem.... ⇖ 47
Kurczak pieczony w śmietanie to prosty, a jednocześnie... ⇖ 49
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 321
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272