Piernik przekładany Magdy Gessler

Dawno mnie tu nie było, na moje usprawiedliwienie mam to, że dużo się u mnie działo.Listopad i grudzień to czas gorący w branży gastronomicznej, a konkretnie warsztatowej. Nie ma już od dawna miejsc na warsztaty dla klientów indywidualnych, organizujemy warsztaty przede wszystkim dla firm, które realizują fundusze przeznaczone na integrację pracowników, a najlepiej się...
Najnowsze przepisy
wpis sponsorowanyPlanowanie słodkości na przyjęcie to... ⇖ 6
Rydze - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieRydze, to grzyby,... ⇖ 8
Ekspresowe, przepyszne rogaliki. Nie trzeba czekać, aż... ⇖ 86
Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, dlatego powinno... ⇖ 9
Głębia smaku w tej zupie pochodzi z pieczonego kalafiora... ⇖ 17
Szybki makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to... ⇖ 13
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 20
Domowa woda gazowana to synonim wygody oraz doskonałego... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 539
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 490
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 571
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 482
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 453
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 519
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 553
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 502
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 558
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 764
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 305
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 260
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 187
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 185