Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 24
Piernik przekładany Magdy Gessler
Dawno mnie tu nie było, na moje usprawiedliwienie mam to, że dużo się u mnie działo.Listopad i grudzień to czas gorący w branży gastronomicznej, a konkretnie warsztatowej. Nie ma już od dawna miejsc na warsztaty dla klientów indywidualnych, organizujemy warsztaty przede wszystkim dla firm, które realizują fundusze przeznaczone na integrację pracowników, a najlepiej się...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 247
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 179
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 254
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 202
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 176
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 232