Piernik przekładany Magdy Gessler

Dawno mnie tu nie było, na moje usprawiedliwienie mam to, że dużo się u mnie działo.Listopad i grudzień to czas gorący w branży gastronomicznej, a konkretnie warsztatowej. Nie ma już od dawna miejsc na warsztaty dla klientów indywidualnych, organizujemy warsztaty przede wszystkim dla firm, które realizują fundusze przeznaczone na integrację pracowników, a najlepiej się...
Najnowsze przepisy
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 11
Filet z kurczaka na szybko to wybawienie dla zabieganych.... ⇖ 18
Ciasto ucierane cynamonowo-rumowe ze śliwkami to prosty i... ⇖ 16
Moje ulubione szybkie ciasto czekoladowe w nowej wersji z... ⇖ 27
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 527
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 469
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 557
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 469
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 441
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 504
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 531
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 487
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 541
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1919
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 299
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 268
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 259
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 227
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 213
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 190