PIERNIK STAROPOLSKI DOJRZEWAJĄCY Z POWIDŁAMI ŚLIWKOWYMI

Kochani dziś obiecany post, piernik staropolski krok po kroku. Przepis na ciasto podałam Wam już wcześniej, ponieważ musi poleżakować w lodówce około 5-6 tygodni a na kilka dni przed świętami należy go upiec. Piernik jest przepyszny, miękki, pulchny, o wyraźnym korzennym smaku, po prostu rozpływa się w ustach. Przygotowuję go już kilka lat i zawsze szybko znika ze...
Najnowsze przepisy
Kolagen to najobficiej występujące białko w organizmie... ⇖ 13
Szukasz pomysłu na szybki i efektowny obiad? Przepis na... ⇖ 13
Kotlet wieprzowy z dodatkiem sera żółtego i jajka... ⇖ 13
Rabarbar pojawia się w sklepach i na straganach wcześnie... ⇖ 17
Wątróbka drobiowa w sosie miodowo-musztardowym to danie,... ⇖ 14
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 529
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 585
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 621
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 600
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 608
Karkówka z warzywami pieczona w naczyniu żaroodpornymto... ⇖ 568
Śledzie po kaszubsku to nic innego jak filety śledziowe w... ⇖ 734
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 831
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 357
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 331
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 330
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 267