Najnowsze przepisy
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 15
Piernik staropolski etap II
Masa piernikowa swoje juz odlezala - 4 tygodnie i zgodnie z zapowiedzia 16 grudnia bylo wielkie pieczenie.Przygotowanie na etapie II: Dojrzala mase piernikowa nalezy podzielic na 3 czesci. Wykladamy na blache o wymiarach ok 30cm x 25 cm kazdy, kawalek osobno. Pieczemy w temperaturze 180 stopni - okolo 25-30 minut, az bedzie ladnie zarumieniony.Wystudzone placki zawijamy w sciereczke i odklad...
Przepisy z bloga
Ciasto na serkach homogenizowanych z dodatkiem malin - u... ⇖ 46
Pyszne ciasto z serków homogenizowanych, bez pieczenia, z... ⇖ 176
Roladki z szynki konserwowej z serkiem kanapkowym, jajkiem,... ⇖ 1475
Szybka sałatka z makaronem, małymi pomidorkami, szynką... ⇖ 54
Sałatka z jajkami, groszkiem konserwowym oraz porem i... ⇖ 254
Pyszna, krucha szynka duszona w sosie własnym. Prosty,... ⇖ 54