Piernik z powidłami – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2023/12/piernik-z-powidami-kuchnia-podkarpacka.html
Piernik z powidłami – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Gmina DębicaJak powszechnie wiadomo, piernik i powidła to para idealna. Zwykle używa się ich do przełożenia warstw upieczonego piernika, ale bywa i tak, że powidła są jednym ze składników samego ciasta. Dzięki temu piernik jest bardziej wilgotny i ma lekko śliwkowy posmak. Proponuję również posmarować cienko powidłami...
Najnowsze przepisy
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 16
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 25
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 18
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 28
Udka kurczaka pieczone z żurawiną to przepis jaki... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 42
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 45
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1761
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1119
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 691
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 600
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 590
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 553
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 479
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 475
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 471
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 457









































