Pieróg
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2015/01/pierog.html
Pieróg, czyli mięsko i warzywa zapieczone w delikatnym cieście. Składniki na ciasto:-1,5 dkg drożdży-płaska łyżeczka cukru-ok. 2,5 szklanki mąki-szklanka ciepłej wody-2 łyżki oleju-szczypta soli-jajko do smarowania Składniki do wypełnienia:-pierś z kurczaka-papryka-suszone pomidory-cebula-plastry żółtego sera-przyprawa barbecue-słodka...
Najnowsze przepisy
Dieta katogeniczna - dlaczego warto ją stosować oraz... ⇖ 14
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 19
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 26
Makowiec z kremem czekoladowym to wilgotne, aromatyczne i... ⇖ 35
Są takie dania, które podczas gotowania przenoszą nas... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 143
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 304
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 429
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1036
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 856
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 833
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 760
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 456
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 370









































