Pieróg
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2015/01/pierog.html
Pieróg, czyli mięsko i warzywa zapieczone w delikatnym cieście. Składniki na ciasto:-1,5 dkg drożdży-płaska łyżeczka cukru-ok. 2,5 szklanki mąki-szklanka ciepłej wody-2 łyżki oleju-szczypta soli-jajko do smarowania Składniki do wypełnienia:-pierś z kurczaka-papryka-suszone pomidory-cebula-plastry żółtego sera-przyprawa barbecue-słodka...
Najnowsze przepisy
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 5
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 8
Tarta de Santiago to pyszne ciasto z mielonych migdałów.... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 5
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 150
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 308
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 433
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 469
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 442
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 343
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 342
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 300
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 228
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 200
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 177
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 174
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 160








































