Pieróg

Pieróg, czyli mięsko i warzywa zapieczone w delikatnym cieście. Składniki na ciasto:-1,5 dkg drożdży-płaska łyżeczka cukru-ok. 2,5 szklanki mąki-szklanka ciepłej wody-2 łyżki oleju-szczypta soli-jajko do smarowania Składniki do wypełnienia:-pierś z kurczaka-papryka-suszone pomidory-cebula-plastry żółtego sera-przyprawa barbecue-słodka...
Najnowsze przepisy
Kolagen to najobficiej występujące białko w organizmie... ⇖ 12
Szukasz pomysłu na szybki i efektowny obiad? Przepis na... ⇖ 10
Kotlet wieprzowy z dodatkiem sera żółtego i jajka... ⇖ 13
Rabarbar pojawia się w sklepach i na straganach wcześnie... ⇖ 17
Wątróbka drobiowa w sosie miodowo-musztardowym to danie,... ⇖ 14
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 129
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 289
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 410
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 831
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 357
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 328
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 328
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 267