Pierogi al forno
Źródło: http://kuchniakryzysowa.blogspot.com/2019/02/pierogi-al-forno.html
Czasem sie zdarza, ze nie zjemy takiej ilosci pierogow jaka ugotowalismy. Co prawda bardzo czesto pierogi robi sie w ilosciach hurtowych, gdyz ich pracochlonnosc powoduje, ze robienie malej ilosci jest bezsensowne, ale wtedy zwykle pakuje sie je do workow i zamraza. Natomiast, kiedy sa swieta, to prawie pewne, ze 25 grudnia bedziemy jedli pierogi z dnia poprzedniego :) Mozemy sobie je odgrzac na k...
Najnowsze przepisy
Chrzan, choć często kojarzony z wielkanocnym stołem,... ⇖ 7
Mięso na Domowy Doner Kebab– Zdrowsza, Naturalna i Tak... ⇖ 7
To jedna z tych sałatek, które robią się niemal same.... ⇖ 17
Dieta katogeniczna - dlaczego warto ją stosować oraz... ⇖ 17
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 21
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 34
Przepisy z bloga
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 37
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 111
Dzisiaj obchodzimy Star Trak Day, na okoliczność rocznicy... ⇖ 104
Wpadło mi w ręce ostatnio trochę warzyw, które, z uwagi... ⇖ 102
Pieczonki już kiedyś robiłem, a nawet zdobyłem dzięki... ⇖ 135
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1277
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1039
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 865
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 838
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 770
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 468
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 389









































