Pierogi al forno
Źródło: http://kuchniakryzysowa.blogspot.com/2019/02/pierogi-al-forno.html
Czasem sie zdarza, ze nie zjemy takiej ilosci pierogow jaka ugotowalismy. Co prawda bardzo czesto pierogi robi sie w ilosciach hurtowych, gdyz ich pracochlonnosc powoduje, ze robienie malej ilosci jest bezsensowne, ale wtedy zwykle pakuje sie je do workow i zamraza. Natomiast, kiedy sa swieta, to prawie pewne, ze 25 grudnia bedziemy jedli pierogi z dnia poprzedniego :) Mozemy sobie je odgrzac na k...
Najnowsze przepisy
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 4
Zimna kawa w połowie drogi do biura lub nieprzyjemnie... ⇖ 2
Różnorodność w sposobie odżywiania to podstawa, nawet... ⇖ 5
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 17
Kadayif z puddingiem i pistacjami – marokański deser... ⇖ 12
Od kilku lat w sieci panuje ogromna moda na picie matchy.... ⇖ 20
Pyszna ryba z moimi ukochanymi boczniakami - tym razem w... ⇖ 12
Grudzień ma w sobie niepowtarzalną magię, która narasta... ⇖ 11
Zupa z boczniaków z ziemniakami to bardzo prosty przepis!... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 4
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 96
Dzisiaj obchodzimy Star Trak Day, na okoliczność rocznicy... ⇖ 95
Wpadło mi w ręce ostatnio trochę warzyw, które, z uwagi... ⇖ 93
Pieczonki już kiedyś robiłem, a nawet zdobyłem dzięki... ⇖ 128
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 318
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 92
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 83
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 76
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 64








































