Pierogi al forno
Źródło: http://kuchniakryzysowa.blogspot.com/2019/02/pierogi-al-forno.html
Czasem sie zdarza, ze nie zjemy takiej ilosci pierogow jaka ugotowalismy. Co prawda bardzo czesto pierogi robi sie w ilosciach hurtowych, gdyz ich pracochlonnosc powoduje, ze robienie malej ilosci jest bezsensowne, ale wtedy zwykle pakuje sie je do workow i zamraza. Natomiast, kiedy sa swieta, to prawie pewne, ze 25 grudnia bedziemy jedli pierogi z dnia poprzedniego :) Mozemy sobie je odgrzac na k...
Najnowsze przepisy
Błyskawiczna fasolka po bretońsku Szybkie, proste i... ⇖ 13
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada?Nie raz... ⇖ 21
Makowiec z kremem czekoladowym to wilgotne, aromatyczne i... ⇖ 27
Są takie dania, które podczas gotowania przenoszą nas... ⇖ 22
Takie kulebiaki robię obowiązkowo na Wigilię i święta.... ⇖ 19
Mrożonkę z zupy kalafiorowej FRoSTA można wykorzystać w... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Będąc jeszcze biednym studentem, zdarzało się czasem... ⇖ 36
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 111
Dzisiaj obchodzimy Star Trak Day, na okoliczność rocznicy... ⇖ 104
Wpadło mi w ręce ostatnio trochę warzyw, które, z uwagi... ⇖ 102
Pieczonki już kiedyś robiłem, a nawet zdobyłem dzięki... ⇖ 135
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1033
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 851
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 826
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 747
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 450
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 366
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 352









































