Pierogi mrozimy świeże czy ugotowane? A może najlepiej je zblanszować? Mamy kilka wskazówek
Źródło: https://kulinarnapolska.org/pierogi-mrozimy-swieze-czy-ugotowane-a-moze-najlepiej-je-zblanszowac-mamy-kilka-wskazowek/
Pierogi, uszka czy kołduny są przepyszne, ale ich przygotowanie zajmuje sporo czasu i jest pracochłonne. Dlatego wiele osób, na przykład przed świętami, decyduje się ulepić je wcześniej, następnie zamrozić. Tylko czy lepiej zrobić to, gdy są świeże, czy może po ugotowaniu? Jedna i druga metoda ma swoje zalety, jest też jednak trzecia metoda. Najłatwiejszym sposobem […] Artykuł Pierogi mrozimy świeże czy ugotowane? A może najlepiej je zblanszować? Mamy kilka...
Najnowsze przepisy
Kapusta z grochem to pyszne i syte danie, które zachwyci... ⇖ 27
To ciasto na pierogi jest wyjątkowo miękkie, elastyczne i... ⇖ 24
Kentucky w domowej odsłonie: prosty przepis o niezwykłym... ⇖ 75
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 33
Cześć! Dzisiaj pieczemy puszyste pierniczki z polewą... ⇖ 16
Przepis na wyśmienity wafel kokosowy w wersji bez cukru.... ⇖ 20
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 384
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 400
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3878
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 448
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 849
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1009
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 618
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 537
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 522
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 460
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 424
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 420
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 410
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 305









































