Pierogi mrozimy świeże czy ugotowane? A może najlepiej je zblanszować? Mamy kilka wskazówek
Źródło: https://kulinarnapolska.org/pierogi-mrozimy-swieze-czy-ugotowane-a-moze-najlepiej-je-zblanszowac-mamy-kilka-wskazowek/
Pierogi, uszka czy kołduny są przepyszne, ale ich przygotowanie zajmuje sporo czasu i jest pracochłonne. Dlatego wiele osób, na przykład przed świętami, decyduje się ulepić je wcześniej, następnie zamrozić. Tylko czy lepiej zrobić to, gdy są świeże, czy może po ugotowaniu? Jedna i druga metoda ma swoje zalety, jest też jednak trzecia metoda. Najłatwiejszym sposobem […] Artykuł Pierogi mrozimy świeże czy ugotowane? A może najlepiej je zblanszować? Mamy kilka...
Najnowsze przepisy
Składniki: jajka 3 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, kakao... ⇖ 2
Obłędny! Przepis jest naprawdę prosty, a ciasto wygląda... ⇖ 98
Ta sałatka to idealny dodatek do smażonego karpia, dorsza... ⇖ 26
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 20
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 21
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 383
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 393
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3863
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 447
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 833
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 485
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 351
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 346
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 303
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 232
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 204
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 181
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 180
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 180









































