Pierogi mrozimy świeże czy ugotowane? A może najlepiej je zblanszować? Mamy kilka wskazówek

Pierogi, uszka czy kołduny są przepyszne, ale ich przygotowanie zajmuje sporo czasu i jest pracochłonne. Dlatego wiele osób, na przykład przed świętami, decyduje się ulepić je wcześniej, następnie zamrozić. Tylko czy lepiej zrobić to, gdy są świeże, czy może po ugotowaniu? Jedna i druga metoda ma swoje zalety, jest też jednak trzecia metoda. Najłatwiejszym sposobem […] Artykuł Pierogi mrozimy świeże czy ugotowane? A może najlepiej je zblanszować? Mamy kilka...
Najnowsze przepisy
Zeszłoroczny post z ziemniaczanymi sałatkami na letnie... ⇖ 8
Racuchy z Jabłkami na Kefirze – Pyszne, Szybkie i Bez... ⇖ 14
Filet z indyka to jeden z tych produktów, które mają... ⇖ 23
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 341
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 339
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3716
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 397
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 565
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1874
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 296
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 260
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 254
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 201
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 197
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 187