Pierogi mrozimy świeże czy ugotowane? A może najlepiej je zblanszować? Mamy kilka wskazówek
Źródło: https://kulinarnapolska.org/pierogi-mrozimy-swieze-czy-ugotowane-a-moze-najlepiej-je-zblanszowac-mamy-kilka-wskazowek/
Pierogi, uszka czy kołduny są przepyszne, ale ich przygotowanie zajmuje sporo czasu i jest pracochłonne. Dlatego wiele osób, na przykład przed świętami, decyduje się ulepić je wcześniej, następnie zamrozić. Tylko czy lepiej zrobić to, gdy są świeże, czy może po ugotowaniu? Jedna i druga metoda ma swoje zalety, jest też jednak trzecia metoda. Najłatwiejszym sposobem […] Artykuł Pierogi mrozimy świeże czy ugotowane? A może najlepiej je zblanszować? Mamy kilka...
Najnowsze przepisy
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 16
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 32
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 27
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 24
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 15
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 380
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 389
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3855
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 445
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 822
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 359
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 267
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 211
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 188
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 171
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 152
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 71
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 67









































