Pierogi mrozimy świeże czy ugotowane? A może najlepiej je zblanszować? Mamy kilka wskazówek
Źródło: https://kulinarnapolska.org/pierogi-mrozimy-swieze-czy-ugotowane-a-moze-najlepiej-je-zblanszowac-mamy-kilka-wskazowek/
Pierogi, uszka czy kołduny są przepyszne, ale ich przygotowanie zajmuje sporo czasu i jest pracochłonne. Dlatego wiele osób, na przykład przed świętami, decyduje się ulepić je wcześniej, następnie zamrozić. Tylko czy lepiej zrobić to, gdy są świeże, czy może po ugotowaniu? Jedna i druga metoda ma swoje zalety, jest też jednak trzecia metoda. Najłatwiejszym sposobem […] Artykuł Pierogi mrozimy świeże czy ugotowane? A może najlepiej je zblanszować? Mamy kilka...
Najnowsze przepisy
To ciasto pachnie moim dzieciństwem! W domu zawsze robiło... ⇖ 21
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 11
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 17
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 18
Fit Paella Wegańska z Wędzonym Tofu(Cook4me Tefal -... ⇖ 14
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 378
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 382
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3834
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 443
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 780
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1894
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1101
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 928
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 859
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 810
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 507









































