Pierogi mrozimy świeże czy ugotowane? A może najlepiej je zblanszować? Mamy kilka wskazówek
Źródło: https://kulinarnapolska.org/pierogi-mrozimy-swieze-czy-ugotowane-a-moze-najlepiej-je-zblanszowac-mamy-kilka-wskazowek/
Pierogi, uszka czy kołduny są przepyszne, ale ich przygotowanie zajmuje sporo czasu i jest pracochłonne. Dlatego wiele osób, na przykład przed świętami, decyduje się ulepić je wcześniej, następnie zamrozić. Tylko czy lepiej zrobić to, gdy są świeże, czy może po ugotowaniu? Jedna i druga metoda ma swoje zalety, jest też jednak trzecia metoda. Najłatwiejszym sposobem […] Artykuł Pierogi mrozimy świeże czy ugotowane? A może najlepiej je zblanszować? Mamy kilka...
Najnowsze przepisy
Chleb jest stałym elementem w naszej codzienności. To... ⇖ 9
Kremowe kaszotto z suszonymi borowikami i Lunch Mix od... ⇖ 13
Jednogarnkowy makaron z mięsem Szybkie, proste i sycące... ⇖ 18
Ciasto Orzechowa Bajka to miękki biszkopt z orzechami... ⇖ 22
Sprawdzony przepis na kotlety mielone z Air Fryer – jak... ⇖ 25
Przepisy z bloga
MiÄso z udek z kurczaka Åwietnie nadaje siÄ do... ⇖ 380
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 383
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3841
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 444
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 788
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2088
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1136
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 978
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 883
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 866
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 615









































