Pierogi parowane z mielonym mięsem
Źródło: https://azgotuj.blogspot.com/2025/04/pierogi-parowane-z-mielonym-miesem.html
Chińskie pierogi z cielęciną – delikatne, ręcznie zaklejane i pełne aromatu!Zrobione z mielonej cielęciny, zamknięte w elastycznym cieście i gotowane na parze – idealnie miękkie, a zarazem sycące.Do tego szybki sos na bazie sosu sojowego, oleju sezamowego i szczypiorku, który podbija smak i dodaje azjatyckiego charakteru.SKŁADNIKI:Na 20 szt.Ciasto: 250 g mąki semoliny1/2 łyżeczki soli150 ml szklanki wodyFarsz:300 g mielonej cielęciny1 szczypiorek z dymki drobno...
Najnowsze przepisy
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 11
Witam Kochani! Polecam prosty sposób na pyszne paszteciki... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 22
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 38
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 51
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 60
Crepes gryczane z papryką i jajkiem to francuska klasyka w... ⇖ 73
Sałatkę można zrobić i zjeść samodzielnie lub z serem... ⇖ 82
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 592
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 516
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 427
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 401
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 398
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 391
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 271
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 260









































