Pierogi razowe z kapustą po komborsku – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2020/03/pierogi-razowe-z-kapusta-po-komborsku.html
Pierogi razowe z kapustą po komborsku - kuchnia podkarpackaCiasto pierogowe przygotowane z pszennej mąki razowej z dodatkiem zwykłej mąki ma swój intensywny smak, dlatego nadaje się jedynie do przygotowania pierogów z farszem o zdecydowanym, mocnym smaku. Farsz z białej kapusty podsmażonej ze skwarkami i cebulką, doprawiony solą i pieprzem doskonale się w tej roli spełnia. Świeża...
Najnowsze przepisy
Mini bajaderki z resztek ciast to szybki, łatwy deser na... ⇖ 6
SERNIK ORZECHOWO CZEKOLADOWYObłędnie pyszny sernik poleca... ⇖ 9
Inspiracje i pomysły na pyszne przekąski Sylwestrowe.... ⇖ 26
Szybkie mini zapiekanki, wystarczy sobie oderwać kawałek,... ⇖ 22
Szybka pizza z tortilli z piekarnika to prosty sposób na... ⇖ 22
Ciasto Knoppers to takie ciasto, które wygląda porządnie... ⇖ 28
Kolorowa, warstwowa i mega efektowna! Sałatka imprezowa z... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 59
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 62
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 61
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3729
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2327
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1672
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 932
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 898
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 845
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 796









































