Pierogi razowe z kapustą po komborsku – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2020/03/pierogi-razowe-z-kapusta-po-komborsku.html
Pierogi razowe z kapustą po komborsku - kuchnia podkarpackaCiasto pierogowe przygotowane z pszennej mąki razowej z dodatkiem zwykłej mąki ma swój intensywny smak, dlatego nadaje się jedynie do przygotowania pierogów z farszem o zdecydowanym, mocnym smaku. Farsz z białej kapusty podsmażonej ze skwarkami i cebulką, doprawiony solą i pieprzem doskonale się w tej roli spełnia. Świeża...
Najnowsze przepisy
Miękka, wilgotna, pachnąca cynamonem… a na wierzchu ...... ⇖ 19
Pierogi z kapustą i grzybami to klasyczne danie kuchni... ⇖ 26
DOMOWY LIKIER KAWOWO WANILIOWYZobacz jakie urocze są te... ⇖ 20
Rolada serowo-szpinakowa z łososiem to idealna propozycja... ⇖ 43
Sałatka tatarska ze śledziem to jedna z tych sałatek,... ⇖ 44
Przepisy z bloga
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 46
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 53
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 57
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3339
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2209
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1583
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 876
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 801
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 783
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 745
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 741









































