Pierogi razowe z kapustą po komborsku – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2020/03/pierogi-razowe-z-kapusta-po-komborsku.html
Pierogi razowe z kapustą po komborsku - kuchnia podkarpackaCiasto pierogowe przygotowane z pszennej mąki razowej z dodatkiem zwykłej mąki ma swój intensywny smak, dlatego nadaje się jedynie do przygotowania pierogów z farszem o zdecydowanym, mocnym smaku. Farsz z białej kapusty podsmażonej ze skwarkami i cebulką, doprawiony solą i pieprzem doskonale się w tej roli spełnia. Świeża...
Najnowsze przepisy
Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit... ⇖ 29
Grecka kuchnia to smak lata, morza i gaju oliwnego w jednym... ⇖ 24
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 28
Tymi ciasteczkami przerwałam pisanie bloga, nimi otwieram... ⇖ 23
Nie ma nic lepszego niż domowa konserwa. Taką konserwę... ⇖ 144
2 jajka80 g cukru100 ml oleju2 dojrzałe banany150 g mąki... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 28
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 40
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1454
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 652
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 574
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 546
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 495
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 447
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 444
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 426
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 334








































