Pierogi razowe z kapustą po komborsku – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2020/03/pierogi-razowe-z-kapusta-po-komborsku.html
Pierogi razowe z kapustą po komborsku - kuchnia podkarpackaCiasto pierogowe przygotowane z pszennej mąki razowej z dodatkiem zwykłej mąki ma swój intensywny smak, dlatego nadaje się jedynie do przygotowania pierogów z farszem o zdecydowanym, mocnym smaku. Farsz z białej kapusty podsmażonej ze skwarkami i cebulką, doprawiony solą i pieprzem doskonale się w tej roli spełnia. Świeża...
Najnowsze przepisy
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 15
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 19
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 15
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 26
Udka kurczaka pieczone z żurawiną to przepis jaki... ⇖ 28
Delikatny rosół wieprzowo -drobiowy z małymi pierożkami... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 42
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 45
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1750
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1105
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 689
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 599
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 584
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 553
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 478
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 473
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 455









































