Pierogi razowe z kapustą po komborsku – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2020/03/pierogi-razowe-z-kapusta-po-komborsku.html
Pierogi razowe z kapustą po komborsku - kuchnia podkarpackaCiasto pierogowe przygotowane z pszennej mąki razowej z dodatkiem zwykłej mąki ma swój intensywny smak, dlatego nadaje się jedynie do przygotowania pierogów z farszem o zdecydowanym, mocnym smaku. Farsz z białej kapusty podsmażonej ze skwarkami i cebulką, doprawiony solą i pieprzem doskonale się w tej roli spełnia. Świeża...
Najnowsze przepisy
Witam Kochani! W czasie przedświątecznym warto pomyśleć... ⇖ 27
Już kilkukrotnie pisałam - jeśli nie mam pomysłu to... ⇖ 30
Życie w biegu nie musi oznaczać rezygnacji ze zdrowych... ⇖ 25
Sernik z rodzynkami to takie ciasto, które każdy zna, ale... ⇖ 116
Wiśniowa Fantazja to lekkie ciasto makowe z wiśniami i... ⇖ 30
Malinowe ciasto na biszkopcie, czyli ciasto Cud Malina jest... ⇖ 22
Przepyszne drożdżowe gofry z dodatkiem dyniowego puree :)... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 91
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 473
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 316
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 296
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 810
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 781
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 692
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 423
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 341
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 325









































