Pierogi razowe z kapustą po komborsku – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2020/03/pierogi-razowe-z-kapusta-po-komborsku.html
Pierogi razowe z kapustą po komborsku - kuchnia podkarpackaCiasto pierogowe przygotowane z pszennej mąki razowej z dodatkiem zwykłej mąki ma swój intensywny smak, dlatego nadaje się jedynie do przygotowania pierogów z farszem o zdecydowanym, mocnym smaku. Farsz z białej kapusty podsmażonej ze skwarkami i cebulką, doprawiony solą i pieprzem doskonale się w tej roli spełnia. Świeża...
Najnowsze przepisy
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 10
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 13
Carpaccio to danie, które uchodzi za kwintesencję... ⇖ 22
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 35
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 26
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 97
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 483
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 323
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 418
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 317
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 309
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 284
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 264
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 205
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 183
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 159
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 144
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 125









































