Pierogi razowe z kapustą po komborsku – kuchnia podkarpacka

Pierogi razowe z kapustą po komborsku - kuchnia podkarpackaCiasto pierogowe przygotowane z pszennej mąki razowej z dodatkiem zwykłej mąki ma swój intensywny smak, dlatego nadaje się jedynie do przygotowania pierogów z farszem o zdecydowanym, mocnym smaku. Farsz z białej kapusty podsmażonej ze skwarkami i cebulką, doprawiony solą i pieprzem doskonale się w tej roli spełnia. Świeża...
Najnowsze przepisy
Sok winogronowo - jabłkowy to jeden z naszych ulubionych... ⇖ 7
Proste i wilgotne ciasto jogurtowe ze śliwkami. Niezawodny... ⇖ 7
Czy zdarza Ci się marzyć o pysznej, serowej zapiekance... ⇖ 12
Królestwo grzybów to prawdziwy skarb polskich lasów –... ⇖ 10
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 15
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 397
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 257
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 232
Lokalizacja: Bieździedza, gmina Kołaczyce, powiat... ⇖ 5447
Łemkowskie pierogi z ziemniakami i kapustą – kuchnia... ⇖ 266
Bandurjanki – kuchnia podkarpackaLokalizacja: powiat... ⇖ 418
Jabczok – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Krasna, gmina... ⇖ 602
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2014
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 327
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 294
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 283
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 252
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 243
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 205