Pierogi razowe z kapustą po komborsku – kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2020/03/pierogi-razowe-z-kapusta-po-komborsku.html
Pierogi razowe z kapustą po komborsku - kuchnia podkarpackaCiasto pierogowe przygotowane z pszennej mąki razowej z dodatkiem zwykłej mąki ma swój intensywny smak, dlatego nadaje się jedynie do przygotowania pierogów z farszem o zdecydowanym, mocnym smaku. Farsz z białej kapusty podsmażonej ze skwarkami i cebulką, doprawiony solą i pieprzem doskonale się w tej roli spełnia. Świeża...
Najnowsze przepisy
Pyszne kruche ciasteczka, z kremem maślano-kajmakowym, do... ⇖ 7
Kupujecie laski wanilii do ciasta? kiedyś były bardzo... ⇖ 14
14.11.2025 Magda W tym przepisie wykorzystujemy proste... ⇖ 11
Pyszna sałatka z bulgurem, selerem korzeniowym, jabłkiem,... ⇖ 16
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 13
Śledzie po japońsku to klasyka wigilijnego stołu. W tej... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 82
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 464
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 308
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 292
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 734
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 595
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 282
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 270
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 261









































