Najnowsze przepisy
Składniki :5 jajek24 dkg cukru25 dkg miękkiej margaryny... ⇖ 20
Kiełbasa z cebulą i papryką z patelniProste, swojskie... ⇖ 17
Kapusta z kiełbasą i paprykąGotowana kapusta z ulubioną... ⇖ 6
Pierogi ruskie z ciasta francuskiego
Pierogi ruskie znaja wszyscy, to tradycyjna potrawa kuchni staropolskiej i wspolczesnej kuchni polskiej. Nazwa pierogow budzi spore kontrowersje i nie pochodzi od Rosji jak mozna by sadzic, a wywodzi sie z Rusi Czerwonej, czyli Kresow Wschodnich. Dlugo zreszta nazywane byly pierogami lwowskimi.Prosty farsz ziemniaczano-twarogowy z dodatkiem podsmazonej cebulki jest uniwersalny. Mozna go zastosowac...
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 474
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 481
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 416
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 488
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 447
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 552
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 548