Najnowsze przepisy
Techniki parzenia kawy – poznaj metody i urządzenia z... ⇖ 9
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 12
Banalny deser na te upalne dni! Lody o smaku orzechów... ⇖ 8
Biryani to danie z kuchni indyjskiej. To pyszne soczyste... ⇖ 11
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 13
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 28
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 21
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 27
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 20
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 89
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 24
Pierogi Ruskie

CIASTO: - 1 kg maki- szczypta soli- 1 jajko- ciepla woda ok. 350-400ml wody ( ile przyjmie)Make wsypujemy do miski, dodajemy jajko, szczypte soli nastepnie stopniowo wlewamy ciepla wode, jednoczesnie wyrabiajac na gladkie ciasto. Ciasto na pierogi ruskie walkujemy na podsypanej maka stolnicy, wykrawamy kolka (za pomoca szklanki albo maszynki do wykrawania pierogow), na srodek kladziemy kulke fars...
Przepisy z bloga
Czasem najlepiej smakują proste desery, a przygotowanie... ⇖ 772
Na pewno wiele z nas próbowało popularne ciastka Cantucci... ⇖ 664
Jednym z moich ulubionych dań jest kebab <3 więc dziś... ⇖ 938
Chyba każdy z nas uwielbia tradycyjne ciasto kruche...... ⇖ 750
Dawno nie robiłam ciasteczek więc zdecydowanie muszę to... ⇖ 738
Ciasto z makiem bardzo często pojawia się u mnie w domu,... ⇖ 712
Gdy pogoda nie dopisuje, takie właśnie danie się wpisuje... ⇖ 768
Przepisy na czasie
Szybkie ciasto bez pieczenia na biszkopcikach nasączonych... ⇖ 152
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 89
Brzuch jak deska w 3 dni? Zielony koktajl oczyszczający na... ⇖ 68
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze... ⇖ 52
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 52
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 45
Zupa Szpinakowa (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 45