Pierogi z botwinką i koperkowo-orzechowym masełkiem
Źródło: https://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/2020/05/pierogi-z-botwinka-i-koperkowo.html
Domowe pierogi to klasyka polskiej kuchni, która ma tysiące odsłon. Moja propozycja to wiosenne, wypełnione po brzegi farszem ze świeżej i młodej botwiny, polane koperkowo-orzechowym masełkiem, które smakują obłędnie i z pewnością będą hitem każdego stołu.Składniki:Ciasto:500g mąki2-3 łyżki olejuokoło 1 szklanki ciepłej wodyszczypta soliFarsz:2 pęczki botwiny500g sera...
Najnowsze przepisy
Wyjątkowo kryzysowe, bo zasadniczo wyrzucane jako odpad,... ⇖ 4
Dieta na rzeźbę to nie tylko chwilowy trend, ale kluczowy... ⇖ 7
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego,... ⇖ 15
Artykuł sponsorowany – treść i zdjęcia dostarczone... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 745
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 816
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 798
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 764
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 956
Domowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu puszyste ciasto na... ⇖ 920
Chrupiące, lekkie gofry z orzeźwiającymi truskawkami i... ⇖ 877
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2160
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1154
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 997
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 918
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 898
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 672









































