Pierogi z botwinką i koperkowo-orzechowym masełkiem
		Źródło: https://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/2020/05/pierogi-z-botwinka-i-koperkowo.html
		Domowe pierogi to klasyka polskiej kuchni, która ma tysiące odsłon. Moja propozycja to wiosenne, wypełnione po brzegi farszem ze świeżej i młodej botwiny, polane koperkowo-orzechowym masełkiem, które smakują obłędnie i z pewnością będą hitem każdego stołu.Składniki:Ciasto:500g mąki2-3 łyżki olejuokoło 1 szklanki ciepłej wodyszczypta soliFarsz:2 pęczki botwiny500g sera...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Być może znasz ten moment: wracasz zmęczony do domu,... ⇖ 7
Dziś mam dla Was ekspresowy przepis na moją ulubioną,... ⇖ 8
Chcesz dowiedzieć się Jak dobrze Usmażyć Jajko Sadzone... ⇖ 13
Dla wszystkich znudzonych kanapkami na śniadanie mam coś... ⇖ 16
Malinowe Sernikobrownie– połączenie czekolady, sera i... ⇖ 16
Pasta z kiełbasy to propozycja na szybki i smaczny sposób... ⇖ 21
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe,... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 725
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 793
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 785
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 753
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 939
Domowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu puszyste ciasto na... ⇖ 908
Chrupiące, lekkie gofry z orzeźwiającymi truskawkami i... ⇖ 867
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 58
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 46
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 45
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 42








































