Pierogi z bryndzą.
Źródło: http://dominikadolci.blogspot.com/2016/01/pierogi-z-bryndza.html
Dzis obiad po goralsku. :)Skladniki:I. Ciasto:- 500 g maki- 50 g masla- 1 szklanka letniej wody- szczypta soli II. Farsz:- 1 kg ziemniakow- 250 g sera bryndza- 3 cebule- sol- pieprz- olej kokoso...
Najnowsze przepisy
200 g serka wiejskiego2 małe łyżki cukruokoło 4 łyżki... ⇖ 4
Muffiny piernikowe z kremem to prosty, a jednocześnie... ⇖ 13
Pieczony w całości łosoś to łatwy i szybki przepis na... ⇖ 12
Zupa anatolijska (4 łyżki zupy)Ostatnio, przeglądając... ⇖ 13
Ten pyszny drożdżowiec czas upiec na święta. Ona jest... ⇖ 13
Zdrowe i bardzo pożywne, sycące śniadanie? To tylko... ⇖ 12
Przepis na ekspresowy miodownik bez pieczenia na... ⇖ 20
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 23
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Witajcie Kochani!Dziś zapraszam Was na fotorelację z... ⇖ 487
Witajcie Kochani!Moja kolejna propozycja dla Was to pyszny,... ⇖ 437
Witajcie Kochani po krotkiej przerwie!Dzis przeniesiemy sie... ⇖ 947
Witajcie Kochani!Wesolych Świat Wielkanocnych, spedzonych... ⇖ 1036
Witajcie Kochani!Moja kolejna propozycja dla Was to pyszny,... ⇖ 957
Witajcie Kochani!❤JEŚLI KTOŚ ZAINTERESOWANY JEST TYLKO... ⇖ 1073
Witajcie Kochani!Dzis mam dla Was pyszny, ciekawy, latwy i... ⇖ 1185
Witajcie!Dzis przygotowalam dla Was przepis na prawdziwe,... ⇖ 1238
Witajcie!Dzis krotki, latwy i smaczny pomysl na domowe... ⇖ 1014
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3198
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2184
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1542
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 865
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 781
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 747
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 723
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 718
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 670









































