Pierogi z grzybami i kapustą
Źródło: https://magicznakuchniakasia.blogspot.com/2009/12/pierogi-z-grzybami-i-kapusta.html
Skladniki na ciasto:3 szklanki maki pszennej2 zoltkaszczypta soli1 szklanka bardzo cieplej wody2 lyzki olejuSkladniki na farsz:0.5 litra kwaszonej, odcisnietej z nadmiaru soku kapusty20 dag suszonych grzybow1 szklanka mrozonych pieczarek lub 30 dag swiezych1 czerwona cebula3-4 lyzki olejusol i pieprzPonadto:2 lyzki oleju do gotowania pierogow1 czerwona cebula3-4 lyzki oleju do zrumienienia cebuli ...
Najnowsze przepisy
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 6
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 25
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 22
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Niezapomniane ciasto mojego dzieciństwa.Szarlotka - kruche... ⇖ 592
Moje ulubione ciasto na pierogi bezglutenowe, jak do tej... ⇖ 413
Obiad dosłownie w 30 minut. Idealny jak nam brakuje czasu,... ⇖ 396
Jeden z moich ulubionych farszy czyli delikatna cukinia,... ⇖ 605
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie... ⇖ 699
Najlepszy jaki do tej pory jadłam chleb bezglutenowy.... ⇖ 614
Obecnie moje ulubione kopytka. Pyszne, a do tego delikatne,... ⇖ 556
Bardzo prosta i szybka przekąska z tortilli z dodatkiem... ⇖ 712
Od kilku lat moje ulubione ciasto na pierogi, bardzo... ⇖ 573
Najlepszy jak do tej pory sos do spaghetti z pomidorów,... ⇖ 616
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 414
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 315
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 308
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 259
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 203
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 182
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 158
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 141
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 103









































