Pierogi z grzybami i kapustą
Źródło: https://magicznakuchniakasia.blogspot.com/2009/12/pierogi-z-grzybami-i-kapusta.html
Skladniki na ciasto:3 szklanki maki pszennej2 zoltkaszczypta soli1 szklanka bardzo cieplej wody2 lyzki olejuSkladniki na farsz:0.5 litra kwaszonej, odcisnietej z nadmiaru soku kapusty20 dag suszonych grzybow1 szklanka mrozonych pieczarek lub 30 dag swiezych1 czerwona cebula3-4 lyzki olejusol i pieprzPonadto:2 lyzki oleju do gotowania pierogow1 czerwona cebula3-4 lyzki oleju do zrumienienia cebuli ...
Najnowsze przepisy
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 14
Przerywam dziś kolejną, przewidzianą wcześnieja tym... ⇖ 18
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 14
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Niezapomniane ciasto mojego dzieciństwa.Szarlotka - kruche... ⇖ 576
Moje ulubione ciasto na pierogi bezglutenowe, jak do tej... ⇖ 396
Obiad dosłownie w 30 minut. Idealny jak nam brakuje czasu,... ⇖ 384
Jeden z moich ulubionych farszy czyli delikatna cukinia,... ⇖ 592
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie... ⇖ 684
Najlepszy jaki do tej pory jadłam chleb bezglutenowy.... ⇖ 600
Obecnie moje ulubione kopytka. Pyszne, a do tego delikatne,... ⇖ 504
Bardzo prosta i szybka przekąska z tortilli z dodatkiem... ⇖ 696
Od kilku lat moje ulubione ciasto na pierogi, bardzo... ⇖ 553
Najlepszy jak do tej pory sos do spaghetti z pomidorów,... ⇖ 599
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 69
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 67
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 62
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 50








































