Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 23
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 26
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 24
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 19
Pierogi z kapustą, grzybami i suszoną śliwką

Dziś moja wersja pierogów z kapustą, grzybami i suszonymi śliwkami. Użyłam tutaj kapusty mieszanej, kiszonej i białej a śliwki suszone podwędzane dzięki temu farsz jest bardzo aromatyczny i przepyszny. Pierogi można zamrażać a potem tylko wyjąć, podgrzać, zrobić omastę i na talerze. Czasami właśnie tak robię że nalepię sporo pierogów a potem zamrożę żeby mieć na "czarną godzinę" jak czasu brak. Farsz można ugotować wcześniej a potem tylko zarobić...
Przepisy z bloga
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 41
Nalewka z derenia to idealny trunek na jesienne szarugi i... ⇖ 52
Dziś przedstawiam szybki i bardzo prosty obiad a zarazem... ⇖ 46
To pyszne danie dobre zarówno jako śniadanie albo deser.... ⇖ 44
Taki szybki obiad to radość dla domowników gdy późno... ⇖ 44
Odkąd w moim domu zagościła frytownica beztłuszczowa... ⇖ 111
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1362
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 730
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 696
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 470
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 396
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 266