Najnowsze przepisy
Delikatne ale pyszne mięso idealne dla każdego? Te wymogi... ⇖ 16
Szklanka (250ml) surowej kaszy jaglanej waży około 180... ⇖ 16
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna.... ⇖ 45
Zostało nam trochę ugotowanych warzyw z rosołu, możemy... ⇖ 53
Pierogi z kapustą, grzybami i suszoną śliwką

Dziś moja wersja pierogów z kapustą, grzybami i suszonymi śliwkami. Użyłam tutaj kapusty mieszanej, kiszonej i białej a śliwki suszone podwędzane dzięki temu farsz jest bardzo aromatyczny i przepyszny. Pierogi można zamrażać a potem tylko wyjąć, podgrzać, zrobić omastę i na talerze. Czasami właśnie tak robię że nalepię sporo pierogów a potem zamrożę żeby mieć na "czarną godzinę" jak czasu brak. Farsz można ugotować wcześniej a potem tylko zarobić...
Przepisy z bloga
Grillowany kurczak na naszym stole zawsze jest mile... ⇖ 33
Będzie szybko, smacznie i bardzo treściwie. Ciasto jest... ⇖ 45
Przepis na sakiewki pochodzi z książki Jamiego Olivera... ⇖ 28
To danie powstało całkiem przypadkiem jak większość... ⇖ 43
Taki gulasz pyszny i aromatyczny jadałam w Chorwacji.... ⇖ 43
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3299
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1816
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1228
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1222
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1097
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 928
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 763
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 718
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 613
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 602