Najnowsze przepisy
Pierogi z kapustą i grzybami – kuchnia podkarpacka

Pierogi z kapustą i grzybami – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Chorkówka, gmina Chorkówka, powiat krośnieński Sekretem smacznych pierogów z kiszoną kapustą jest odpowiednie przygotowanie nadzienia. Nie wystarczy ugotować kapusty. Po ugotowaniu trzeba ja odcisnąć, zmielić albo pokroić, a na koniec podsmażyć z cebulką i ugotowanymi suszonymi grzybami. Dopiero wówczas farsz...
Przepisy z bloga
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 375
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 227
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 208
Lokalizacja: Bieździedza, gmina Kołaczyce, powiat... ⇖ 5411
Łemkowskie pierogi z ziemniakami i kapustą – kuchnia... ⇖ 241
Bandurjanki – kuchnia podkarpackaLokalizacja: powiat... ⇖ 398
Jabczok – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Krasna, gmina... ⇖ 577
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1279
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 495
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 437
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 349
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 325
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 309
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 303