Pierogi z kapustą i pieczarkami (2014)

Skladniki: ciasto na pierogi:0,5kg makiletnia woda - okolo 2 szklanek2 lyzki oleju solfarsz:7 duzych pieczarekduza cebula200 g kapusty kiszonejsol, pieprzPrzygotowanie: ciasto:Do maki dodajemy sol,olej i stopniowo wode. Zagniatamy az ciasto bedzie elastyczne i bedzie odchodzilo od reki.Rozwalkowujemy na grubosc okolo 0,4 cm. Wycinamy szklanka lub przyrzadem do pierogow kolka.farsz:kapuste gotujemy...
Najnowsze przepisy
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 4
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 16
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 11
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 18
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 23
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Ekspresowy przepis na pyszną tortillę z indykiem oraz... ⇖ 39
Małe przekąski z szynką, serem, ogórkiem konserwowym... ⇖ 60
Danie niemalże jednogarnkowe. Pyszna sezonowa fasola... ⇖ 86
Ta sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie kurczaka... ⇖ 85
Gnocchi z kurkami, zbielane śmietaną - to pyszny i szybki... ⇖ 134
Pyszny i szybki w przygotowanoi twarożek z suszonymi... ⇖ 75
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2091
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 319
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 307
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 269