Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 1
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 21
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 23
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 25
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
Pierogi z kaszą gryczaną i serem białym
Czesc!Pierogi z kasza i serem to wspomnienie mojego dziecinstwa. Jak ja ich nie lubilam! :)Teraz kocham :) Tak smak moze zmienic sie z biegiem lat. Podaje je ze smietana badz stopiona sloninka z podrumieniona cebula.Skladniki:Na ciasto:* 500 g maki* 1/4 kostki masla* szczypta soli* woda ok. 60-70 st.CNa farsz:* 20 dkg kaszy gryczanej*40 dkg bialego sera* 1 cebula* kawalek sloninki ok. 15 dkg* sol,...
Przepisy z bloga
Gulasz z szynki.Szynka jak dla mnie nie jest wdzięcznym... ⇖ 576
Pyszna odmiana mięsa z piersi kurczakaW domu bardzo je... ⇖ 681
Piernik parzony na sztucznym miodzie.Tańsza alternatywa... ⇖ 583