Najnowsze przepisy
Sernik na ciasteczkowym spodzie to super pomysł na pyszne... ⇖ 2
Ciasto kruche z makiem to prosty i smaczny wypiek, który... ⇖ 33
Bezalkoholowe koktajle sprawdzą się podczas wielu okazji... ⇖ 21
Znacie te uwielbiane przez najmłodszych popękane ciacha?... ⇖ 35
Burger Historia i Pochodzenie – od Hamburg steak do moich... ⇖ 18
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym... ⇖ 17
Pierogi z mięsem drobiowym z rosołu
Pierogi z mięsem drobiowym z rosołu Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, trochę warzyw i dużo cebuli. Prosty farsz i delikatne ciasto. Nasz rosół gotowałyśmy na mięsie drobiowym, farsz do pierogów będzie zatem drobiowo-warzywny.Składniki:farsz:40 dkg mięsa z kurczaka razem ze skórą2 duże cebule1 marchewka z rosołu1/4 szklanki rosołusól, pieprz do smaku2 łyżki maggi3 łyżki posiekanej natki pietruszki2 łyżki bułki tartejciasto na...
Przepisy z bloga
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem... ⇖ 30
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami Tradycyjny domowy... ⇖ 128
Uszka do barszczu z orzechami i grzybamiW polskiej tradycji... ⇖ 52
Przepisy na czasie
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami Tradycyjny domowy... ⇖ 128
Tradycyjnie grudzień rozpoczynam przepisem na piernik.... ⇖ 107
Rewelacyjny makowiec z budyniem Nie będziecie chcieli już... ⇖ 97
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 68
Jak mrozić uszka wigilijne Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 68
Jak gotować mrożone uszka Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 53
Uszka do barszczu z orzechami i grzybamiW polskiej tradycji... ⇖ 52