Pierogi z mięsem z rosołu

Pierogi z mięsem z rosołu Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, trochę warzyw i dużo przypraw. Prosty farsz i delikatne ciasto. Nasz rosół gotowałyśmy na mięsie drobiowym, farsz do pierogów będzie zatem drobiowy.Składniki:farsz:40 dkg ugotowanego mięsa z kurczaka razem ze skórką1 marchewka z rosołu1 pietruszka z rosołu2 łyżki posiekanej drobno natki pietruszki3-4 łyżki wody1 łyżka maggisól, pieprz do smakuciasto na...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 11
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od... ⇖ 108
Nasz sernik jest bardzo puszysty i delikatny. Użyłyśmy... ⇖ 141
Dzisiaj pieczemy szarlotki i jabłeczniki, tymczasem nasze... ⇖ 65
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 71
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała... ⇖ 69
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego... ⇖ 209
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 825
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 354
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 322
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 272
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 260