Pierogi z mięsem z rosołu

Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, trochę warzyw i dużo przypraw. Prosty farsz i delikatne ciasto. Nasz rosół gotowałyśmy na mięsie drobiowo-wieprzowym. Wyszedł bardzo smaczny i wyrazisty.Składniki:farsz:40 dkg ugotowanego boczku wieprzowego1 nóżka z kurczaka1 marchewka z rosołu1 pietruszka z rosołu3-4 łyżki rosołu1 cebula1 łyżka maggisól, pieprz do smakuciasto na pierogi:porcja na 40-50 pierogów3 szklanki mąki typ 450 lub...
Najnowsze przepisy
Fit, puszysty sernik – zawsze wychodzi (bez spodu)Lekki... ⇖ 0
Wspaniały smaki i naprawdę bardzo szybki w przygotowaniu!... ⇖ 3
Składniki: podudzia kurczaka 1 kg, przyprawa pikantna do... ⇖ 7
Najprostsze ciasto z cukinii – wilgotne, cytrynowe i... ⇖ 10
Prosta pyszna sałatka, która najlepiej smakuje w sezonie... ⇖ 7
Jeśli lubisz czekoladowe cukierki, to mini deser Michałki... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Kotlet de volaille przyrządzamy z piersi kurczaka, którą... ⇖ 50
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1430
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 623
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 535
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 496
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 446
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 444
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 437
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 406