Pierogi z pieca
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2013/09/pierogi-z-pieca.html
Robimy pierogi z mięsem bez gotowania.Przygotowujemy farsz, czyli:-gotujemy dwie ćwiartki z kurczaka tak, jak na rosół.My do wody dodajemy:-jedną marchewkę-opaloną cebulę-ząbek czosnku-sól, pieprz-ziele angielskie-liść laurowy-natkę pietruszki-kilka suszonych grzybów Ugotowane ćwiartki obieramy z mięsa.Dokładamy 30 dkg mielonego mięsa...
Najnowsze przepisy
Kolory to mój sposób na przetrwanie listopadowej szarugi... ⇖ 6
Makaron z cukinią i pomidorami– szybki, lekki i pyszny... ⇖ 10
Proste danie z udek drobiowych marynowanych w przyprawach,... ⇖ 17
Ubita feta to puszysty i delikatny dip, który doskonale... ⇖ 17
Wegetariański smalec z fasoli z cebulką i jabłkiem to... ⇖ 18
Sałatka z tuńczykiem i makaronem Jeśli szukasz pomysłu... ⇖ 11
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 141
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 300
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 424
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 704
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 561
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 254
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 244
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 205









































