Pierogi z pieca
Źródło: https://maminek61.blogspot.com/2013/09/pierogi-z-pieca.html
Robimy pierogi z mięsem bez gotowania.Przygotowujemy farsz, czyli:-gotujemy dwie ćwiartki z kurczaka tak, jak na rosół.My do wody dodajemy:-jedną marchewkę-opaloną cebulę-ząbek czosnku-sól, pieprz-ziele angielskie-liść laurowy-natkę pietruszki-kilka suszonych grzybów Ugotowane ćwiartki obieramy z mięsa.Dokładamy 30 dkg mielonego mięsa...
Najnowsze przepisy
Takie kulebiaki robię obowiązkowo na Wigilię i święta.... ⇖ 3
Mrożonkę z zupy kalafiorowej FRoSTA można wykorzystać w... ⇖ 5
Kurczak z ryżem – klasyczny, codzienny obiad, który dla... ⇖ 15
Zachwycające eklerki domoweDziś miałam ogromną ochotę... ⇖ 20
Pasta ukraińskiego kardiochirurga Amaosowa. Znalazłam na... ⇖ 16
Wybór idealnych naczyń kuchennych to inwestycja, która... ⇖ 17
Zima to od zawsze najbardziej znienawidzony przez Ciebie... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 143
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 304
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 429
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1032
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 842
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 824
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 746
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 449
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 363
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 346









































