Pierogi z pieca

Robimy pierogi z mięsem bez gotowania.Przygotowujemy farsz, czyli:-gotujemy dwie ćwiartki z kurczaka tak, jak na rosół.My do wody dodajemy:-jedną marchewkę-opaloną cebulę-ząbek czosnku-sól, pieprz-ziele angielskie-liść laurowy-natkę pietruszki-kilka suszonych grzybów Ugotowane ćwiartki obieramy z mięsa.Dokładamy 30 dkg mielonego mięsa...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 15
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 110
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 127
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 282
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 407
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204