Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 23
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 26
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 24
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 19
Pierogi z pieca

Robimy pierogi z mięsem bez gotowania.Przygotowujemy farsz, czyli:-gotujemy dwie ćwiartki z kurczaka tak, jak na rosół.My do wody dodajemy:-jedną marchewkę-opaloną cebulę-ząbek czosnku-sól, pieprz-ziele angielskie-liść laurowy-natkę pietruszki-kilka suszonych grzybów Ugotowane ćwiartki obieramy z mięsa.Dokładamy 30 dkg mielonego mięsa...
Przepisy z bloga
Proponujemy roladki uniwersalne:na ciepło do obiadulubna... ⇖ 78
To jest nasze ulubione ciasto na lato i nie tylko.Można... ⇖ 235
Nasza propozycja na soczysty filet z piersi kurczaka. ... ⇖ 363
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1362
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 730
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 696
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 470
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 396
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 266