Najnowsze przepisy
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 1
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 22
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 26
Zdrowy i Smaczny Obiad dla Rodziny: Fit Placuszki na Każdy... ⇖ 25
Pierwszy raz zrobiłam brioszkę i zakochałam się w tym... ⇖ 7
Pierogi ze szpinakiem i ziemniakami
450 g szpinaku mrożonego ( rozdrobniony lub brykiet )650 obranych ziemniaków3 ząbki czosnku1 duża cebula lub 2 mniejsze2 łyżki masłaprzyprawy - sól , pieprz , maggi , vegeta , pieprz cayenne , gałka muszkatołowaSzpinak smażymy do odparowania wody , dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i szczyptę gałki muszkatołowej , vegety ,pieprzu...
Przepisy z bloga
500 g pieczarek1 średnia cebula1 duża łyżka masła700... ⇖ 31
1 kg łopatki wieprzowej2 marchewki1 duża pietruszka1/2... ⇖ 40
400 g mięsa mielonego wieprzowego1 cebula200 g usmażonych... ⇖ 63
200 g ugotowanego makaronu typu nitka4 jajka1 duża łyżka... ⇖ 44
2 podwójne piersi z kurczaka2 łyżki oleju450 g mrożonej... ⇖ 78