Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 13
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 9
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 19
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 30
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 21
PIEROŻKI Z CIASTA PARZONEGO Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI
Pewnie niektórym wyda się to dziwne, ale klasyczne pierogi nie są u mnie daniem wigilijnym. Robię je od czasu do czasu na obiad i jakoś nie brakuje mi ich na wigilijnym stole. Za to od kilku już lat mają one zastępstwo pod postacią panierowanych i smażonych pierożków z ciasta parzonego tzw. sofficini (oryginalny przepis na pierogi pochodzi z Włoch). Uwielbiam je, i robię cały rok z...
Przepisy z bloga
Pyszny, delikatny (pieczony w kąpieli wodnej), nie mocno... ⇖ 101
Wierzcie mi, ten sernik jest naprawdę prosty do wykonania.... ⇖ 86