Pierożki Gyoza – delikatne japońskie pierożki z aromatycznym farszem
Źródło: http://www.ksiega-smaku.pl/pierozki-gyoza/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=pierozki-gyoza
Co wyróżnia gyoza od klasycznych pierogów? Pierożki Gyoza różnią się od naszych tradycyjnych pierogów przede wszystkim strukturą oraz techniką przygotowania. Mają znacznie cieńsze, delikatniejsze ciasto, które po usmażeniu staje się jednocześnie miękkie i sprężyste od góry, natomiast przyjemnie c...
Najnowsze przepisy
To ciasto pachnie moim dzieciństwem! W domu zawsze robiło... ⇖ 18
Grzybowa to jedna z moich ulubionych zup, która zawsze... ⇖ 11
Seromakowiec - wersja uproszczonaSeromakowiec - prosty... ⇖ 16
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 18
Fit Paella Wegańska z Wędzonym Tofu(Cook4me Tefal -... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Szukasz pomysłu na szybki obiad? Wypróbuj mój przepis na... ⇖ 368
Kotlety dubeltowe podwójnie nadziewane Przepis na pyszne,... ⇖ 1200
Sos chrzanowo-jajeczny – Ksiega-smaku.pl Przepis na... ⇖ 557
Domowy majonez – Ksiega-smaku.pl Bardzo prosty przepis na... ⇖ 495
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1892
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1101
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 928
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 859
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 810
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 507







































