Najnowsze przepisy
Bardzo dobre dziadkowe ciasto, dziadkowe - bo mój Dziadek... ⇖ 3
Wilgotne ciasto z rabarbarem i kruszonką, które idealnie... ⇖ 12
Roladki drobiowe z mozzarellą, cheddarem i szczypiorkiem... ⇖ 14
Pierożki samosas
Pierozki samosas to trojkatne pierozki faszerowane warzywami i smazone na oleju. Bardzo popularne w Indiach i Pakistanie. Ciasto na samosas sklada sie z maki, wody, tluszczu i soli. Na nadzienie najlepiej nadaja sie resztki z obiadu: ziemniaki lub ryz z dodatkiem warzyw, ale mozna tez dodac mielone mieso, kurczaka, jaja lub ser. Mozna tez przygotowac samosas ze slodkim nadzieniem. Dzisiejsze
Przepisy z bloga
Dzisiaj zdradzę Ci najlepszy przepis na niedzielne... ⇖ 222
Jak mówi niemieckie przysłowie: obiecane jest obiecane i... ⇖ 223
Niemiecki jabłecznik z kwaśną śmietaną jest już znany... ⇖ 375
Już czas pomyśleć o wedrowce, a nie chorować !Pyszna... ⇖ 268
Podobno przepis na ucierany jabłecznik pochodzi jeszcze z... ⇖ 962