Pietruszka naciowa

Pietruszka naciowa. Pietruszka naciowa nie tworzy zgrubiałych korzeni, tylko wytwarza dużą rozetę kędzierzawych liści o silnym aromacie, bardzo bogatych w witaminy. U nas uprawia się odmianę Paramount — o liściach silnie kędzierzawych, barwy ciemnozielonej. Rozeta składa się z ponad 30 …
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 11
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 15
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 14
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 24
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 98
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Przepis na Kebab kraftowy. Kraftowy Kebab: Od Domowej... ⇖ 182
Przyrządzanie potraw ze śledzi. Śledzie solone i... ⇖ 265
Chłodzenie, mrożenie i solenie śledzi. Ze względu na... ⇖ 298
Siemanko ???? Już od kilku lat chodziłam koło tego... ⇖ 635
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2125
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 352
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 327
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 324
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 281
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276