Pigwa do herbaty
Źródło: https://lena-gotuje.blogspot.com/2017/10/pigwa-do-herbaty.html
Zamiast cytryny do jesiennej herbatki.Skladniki:500 g pigwyok 350-400 g cukruPrzygotowanie:Owoce dokladnie myjemy. Dzielimy na cwiartki i usuwamy pestki. Mozemy przekroic na jeszcze mniejsze kawalki (ja tak zrobilam).Owoce zasypujemy cukrem. Co jakis czas przemieszac.Pozostawic na noc.Przechowywac w lodowce.
Najnowsze przepisy
Są takie wypieki, które od pierwszego zapachu przenoszą... ⇖ 14
Kurczak z cebulką i papryką– aromatyczne danie, które... ⇖ 13
Keto torcik migdałowy z musem czekoladowym i z polewą(bez... ⇖ 17
Ekspresowe ciastka migdałowe z makiem zrobione w ostatniej... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Kanapka na ciepło z kiełbasą, cebulą, usmażona w jajku... ⇖ 52
Mrożonkę z zupy kalafiorowej FRoSTA można wykorzystać w... ⇖ 70
Zimne nóżki drobiowe lub galareta drobiowa. Pyszne... ⇖ 74
Pomysł na szybki, łatwy i przepyszny obiad czyli makaron... ⇖ 80
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 105
Pyszna chrupiąca grzanka z niesamwicie kremowym pesto... ⇖ 95
Sernik bez spodu z dodatkiem prażonych jabłek na wierzchu... ⇖ 75
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3654
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2305
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1657
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 924
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 878
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 839
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 786









































