Pikantna surówka z marchwi
Źródło: https://magicznakuchniakasia.blogspot.com/2009/06/pikantna-surowka-z-marchwi.html
Orzezwiajaca o wyrazistym smaku surowka wspaniale komponuje sie z grilowanym miesem.Skladniki:3 sredniej wielkosci marchewki2 duze kwaskowate jablka1 kopiasta lyzeczka chrzanu smietankowego1/2 szklanki smietany3 lyzki soku z cytryny1 lyzka cukrusolNa tarce z malymi otworami ucieramy oczyszczone marchewki, zas na tarce o grubych oczkach ucieramy obrane ze skorki i oczyszczone z gniazd nasiennych ja...
Najnowsze przepisy
Wołowina po marokansku z Fasolką i Ziemniakami -Marqa... ⇖ 8
Stary, sprawdzony przepis na kokosanki w polewie! Kokosanki... ⇖ 27
Dziś przepis na nietypowe buraczki .Buraczki po ukraińsku... ⇖ 22
Kiedy przygotowuję lekki deser z jabłek z cynamonem, od... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Niezapomniane ciasto mojego dzieciństwa.Szarlotka - kruche... ⇖ 592
Moje ulubione ciasto na pierogi bezglutenowe, jak do tej... ⇖ 413
Obiad dosłownie w 30 minut. Idealny jak nam brakuje czasu,... ⇖ 396
Jeden z moich ulubionych farszy czyli delikatna cukinia,... ⇖ 605
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie... ⇖ 699
Najlepszy jaki do tej pory jadłam chleb bezglutenowy.... ⇖ 614
Obecnie moje ulubione kopytka. Pyszne, a do tego delikatne,... ⇖ 556
Bardzo prosta i szybka przekąska z tortilli z dodatkiem... ⇖ 712
Od kilku lat moje ulubione ciasto na pierogi, bardzo... ⇖ 573
Najlepszy jak do tej pory sos do spaghetti z pomidorów,... ⇖ 616
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 416
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 315
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 308
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 259
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 203
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 182
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 158
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 141
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 104









































