Pikantne mleko Thandai
Źródło: https://rafalcook.com/2021/02/04/pikantne-mleko-thandai/
Pikantne Mleko Thandai z Omanu Pikantne mleko Thandai, chociaż pochodzenie tego orzeźwiającego napoju na bazie mleka, migdałów, szafranu, nasion kopru włoskiego i maku, oraz wielu innych przyprawa w zależności, w jakim regionie został, przygotowane, jest Indyjskie, i jego nazwa w języku hindi znaczy dosłownie zimny. Skąd zatem znalazła się w kuchni Osmańskiej? Ponieważ Oman to… Continue reading Pikantne mleko Thandai Artykuł Pikantne mleko Thandai pochodzi z serwisu...
Najnowsze przepisy
Klasyczny wigilijny farsz do pierogów z kapustą kiszoną... ⇖ 11
Tradycyjny farsz do uszek przygotowany z aromatycznych... ⇖ 13
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 8
Składniki :3 kg buraczków ( waga po obraniu )2 większe... ⇖ 7
Kapusta z grochem to pyszne i syte danie, które zachwyci... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1119
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 619
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 539
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 523
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 465
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 424
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 422
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 410
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 308









































