PIKANTNE SKRZYDEŁKA. PIECZONE I PANIEROWANE
Źródło: https://walijskiepichcenie.blogspot.com/2023/09/pikantne-skrzydeka-pieczone-i.html
Mięciutkie i aromatyczne. I meeega chrupiące. Może trochę czasochłonne, ale smak tych skrzydełek wynagradza nam czas spędzony na ich przygotowaniu. Dzięki wcześniejszemu upieczeniu skrzydełek w piekarniku (czas pieczenia zależy od wielkości skrzydełek) mięso wprost się rozpada i jest bardzo soczyste. Dodatkowym plusem jest to, że nie musimy ich długo smażyć w głębokim...
Najnowsze przepisy
Pyszna sałatka z bulgurem, selerem korzeniowym, jabłkiem,... ⇖ 9
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 9
Śledzie po japońsku to klasyka wigilijnego stołu. W tej... ⇖ 8
Domowy ser z nerkowców jest delikatny, kremowy i naprawdę... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Czy klasyczna „zebra” może stać się jeszcze bardziej... ⇖ 34
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 56
Cytrynowy sernik na zimno ze śmietanki i mascarpone to... ⇖ 35
Oto pyszny przepis na kremowy sos śmietanowy z boczniakami... ⇖ 45
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 355
Szukasz lekkiej, zdrowej i pełnej smaku zupy? Zapraszam... ⇖ 91
Szybka, pożywna i pełna białka pasta do chleba to... ⇖ 90
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 733
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 594
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 280
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 268
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 218








































