PIKANTNE SKRZYDEŁKA. PIECZONE I PANIEROWANE
Źródło: https://walijskiepichcenie.blogspot.com/2023/09/pikantne-skrzydeka-pieczone-i.html
Mięciutkie i aromatyczne. I meeega chrupiące. Może trochę czasochłonne, ale smak tych skrzydełek wynagradza nam czas spędzony na ich przygotowaniu. Dzięki wcześniejszemu upieczeniu skrzydełek w piekarniku (czas pieczenia zależy od wielkości skrzydełek) mięso wprost się rozpada i jest bardzo soczyste. Dodatkowym plusem jest to, że nie musimy ich długo smażyć w głębokim...
Najnowsze przepisy
Przepis na indyka Dziś na obiad indyk w kapuście i bez... ⇖ 12
Tortilla z łososiem, rukolą i kremowym serkiem – szybka... ⇖ 13
Sos miodowo-musztardowy to jedna z tych kulinarnych... ⇖ 21
Aromatyczna, lekko słona, z chrupiącym słonecznikiem i... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Czy klasyczna „zebra” może stać się jeszcze bardziej... ⇖ 50
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 95
Cytrynowy sernik na zimno ze śmietanki i mascarpone to... ⇖ 46
Oto pyszny przepis na kremowy sos śmietanowy z boczniakami... ⇖ 56
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2112
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1147
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 989
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 892
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 878
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 637






































