Pissaladiere, czyli prowansalski chlebek

W tym tygodniu z cyklu Wypiekanie na sniadanie pieczemy prowansalski przysmak, czyli plaski chlebek z farszem z cebuli, anchois i oliwek. Tym razem takie cudo wybrala dla nas Malgosia, ...
Najnowsze przepisy
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 15
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 10
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 17
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 23
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 21
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 62
Morele - Gatita w Pytaniu na ŚniadanieUwielbiam morele!... ⇖ 35
Jogurtowiec z malinami i galaretką Jogurtowiec z malinami... ⇖ 42
Klasyczny hummus - błyskawiczny przepis Klasyczny hummus... ⇖ 76
Wędzone tofu Wędzone tofu - prosty przepisWegańska i... ⇖ 118
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2090
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 319
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 306
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 269