Pizza bianco ze szparagami i mozzarellą bufala
Źródło: http://smaczna-strona.pl/pizza-bianco-ze-szparagami-i-mozzarella-bufala/
W sezonie na szparagi nie mogłabym sobie wyobrazić lepszego dodatku na pizzy niż właśnie one. Uwierzcie mi, smak jest niesamowity, świeży, lekki, wiosenny. Do nich świetnie pasuje delikatny szalotkowo-winny biały sos oraz mozzarella bufala - jej rozprywający się, kremowy środek to jest to co uwielbiam. Do tego ciasto do pizzy, cieniutkie, wypieczone - w końcu doprowadziłam przygotowanie ciasta na pizzę do perfekcji. Polecam, mniam!
Najnowsze przepisy
Delikatne naleśniki, aromatyczny farsz z leśnych grzybów... ⇖ 10
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 17
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i... ⇖ 26
Pyszne i delikatne ciasto makowe z kremem budyniowym i... ⇖ 35
Najzdrowsza patelnia? Taka, która jest bezpieczna, trwała... ⇖ 17
Przepisy z bloga
28.11.2025 Magda Chrupiące ziemniaki po meksykańsku to... ⇖ 37
26.11.2025 Magda To danie to dowód na to, że prostota... ⇖ 46
19.11.2025 Magda Czasem mamy ochotę na coś w klimacie... ⇖ 39
14.11.2025 Magda W tym przepisie wykorzystujemy proste... ⇖ 57
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 600
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 523
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 499
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 433
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 405
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 400
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 395
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 277
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 267
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 266









































