Pizza bianco ze szparagami i mozzarellą bufala

W sezonie na szparagi nie mogłabym sobie wyobrazić lepszego dodatku na pizzy niż właśnie one. Uwierzcie mi, smak jest niesamowity, świeży, lekki, wiosenny. Do nich świetnie pasuje delikatny szalotkowo-winny biały sos oraz mozzarella bufala - jej rozprywający się, kremowy środek to jest to co uwielbiam. Do tego ciasto do pizzy, cieniutkie, wypieczone - w końcu doprowadziłam przygotowanie ciasta na pizzę do perfekcji. Polecam, mniam!
Najnowsze przepisy
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 7
Oh, let me tell you about the magic of sweet potato... ⇖ 10
Let me tell you, caprese stuffed chicken breast is one of... ⇖ 9
Let me tell you, my love for this tex mex sweet potato hash... ⇖ 7
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 12
Ah, the holiday season! There’s nothing quite like... ⇖ 13
Oh, let me tell you about the pure joy of making churros at... ⇖ 17
Oh, let me tell you about *lasagna*! This classic Italian... ⇖ 16
Oh, strawberry shortcake—where do I even begin? This... ⇖ 12
Przepisy z bloga
30.08.2025 Magda Kokos i słony karmel to zniewalające... ⇖ 73
Ten bowl łączy w sobie aromaty i tekstury, które tworzą... ⇖ 52
Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem, pomidorami, cebulą i... ⇖ 41
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2051
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 337
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 305
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 292
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 263
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 256
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 211