Pizza bianco ze szparagami i mozzarellą bufala

W sezonie na szparagi nie mogłabym sobie wyobrazić lepszego dodatku na pizzy niż właśnie one. Uwierzcie mi, smak jest niesamowity, świeży, lekki, wiosenny. Do nich świetnie pasuje delikatny szalotkowo-winny biały sos oraz mozzarella bufala - jej rozprywający się, kremowy środek to jest to co uwielbiam. Do tego ciasto do pizzy, cieniutkie, wypieczone - w końcu doprowadziłam przygotowanie ciasta na pizzę do perfekcji. Polecam, mniam!
Najnowsze przepisy
Ricotty pierwszy raz spróbowałem podczas wakacji we... ⇖ 18
Pasta serowo-jajeczna z rybą to pyszna, domowa pasta... ⇖ 13
Oh, let me tell you about my absolute favorite dish for... ⇖ 17
Ah, cranberry desserts during Thanksgiving! There’s just... ⇖ 14
Oh, let me tell you, cranberry cocktails are the absolute... ⇖ 17
Thanksgiving wouldn’t be the same without a vibrant,... ⇖ 13
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 14
Oh, let me tell you about this delightful corn side dish... ⇖ 14
Przepisy z bloga
21.10.2025 Magda W tym roku grzybów mam pod dostatkiem... ⇖ 13
13.10.2025 Magda Krupnik to jedna z tych zup, które od... ⇖ 37
11.10.2025 Magda To śniadanie to mój ukłon w stronę... ⇖ 46
09.10.2025 Magda Ta frittata to idealne połączenie... ⇖ 38
04.10.2025 Magda Owsianka z patelni to świetny sposób... ⇖ 41
24.09.2025 Magda To nie jest zwykła zupa pieczarkowa.... ⇖ 57
22.09.2025 Magda Kolorowa, sycąca i pełna charakteru... ⇖ 73
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 836
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 380
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 359
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 348
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 274