pizza po polsku (z kiszoną kapustą i boczkiem)
Źródło: http://zcukrempudrem.blogspot.com/2015/10/pizza-po-polsku-z-kiszona-kapusta-i.html
Przepyszna pizza dla wyglodnialych. Kapusta dziala tu jak orzezwienie calosci i sprawia, ze mozemy zjesc jeszcze 2 i 3 kawalek, ogromnie mi smakowala, polecam bardzo :)ciasto:2 szklanki maki pszennej3/4 szklanki cieplej wody ( w temp. ciala)1 plaska lyzeczka cukru1,5 lyzki oleju lub oliwy15 gramow drozdzy3/4 plaskiej lyzeczki solifarsz:400 gramow kiszonej kapusty (moze byc rowniez z marchewka)200 ...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 20
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 26
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 29
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 31
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 36
Przepisy z bloga
Delikatna, prosta i uniwersalna rolada, która spodoba i... ⇖ 1039
Zapytacie co ona oszalała, wstawiła takiego przypaleńca... ⇖ 611
Dziś przepis na szybkie fit placuszki śniadaniowe. Z... ⇖ 738
Tak jak w tytule, dzięki odpowiednio dobranym składnikom... ⇖ 10641
Dwa niezwykłe dodatki sprawiają, że kotlety zmieniają... ⇖ 834
Tak, to możliwe :))), nie tylko zdecydowanie realne, ale... ⇖ 2234
Bardzo delikatny, mięciutki, błyskawiczny, siostrzyczka i... ⇖ 3363
Przepyszne, delikatne, wilgotne, szybkie, bez miksera, tyle... ⇖ 735
Bardzo szybki, lekki i pożywny obiad. Uwielbiam makarony i... ⇖ 699
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3152
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2181
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1525
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 863
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 771
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 736
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 718
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 704
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 667









































