pizza z prawdziwkami czyli Testowanie Aldi...
Źródło: https://babiedolygdynia.blogspot.com/2020/01/pizza-z-prawdziwkami-czyli-testowanie.html
Składniki:ciasto na pizzę z sosem pomidorowym zobacz TUTAJ 1 opakowanie, prawdziwki mrożone 30 dag, oliwa 4 łyżki, cebula 1 sztuka, pieprz mielony 1/2 łyżeczki, sól 1/2 łyżeczki, ser żółty 20 dag Odmrożone prawdziwki usmażyć z cebulą pokrojoną na oliwie do odparowania wody, na koniec dodać sól, pieprz, wystudzić.Ciasto na pizzę wyjąć z pojemnika, rozwałkować na...
Najnowsze przepisy
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 15
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 17
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 24
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 39
Soczysta karkówka z piekarnika – sprawdzony przepis na... ⇖ 20
To ciasto sezamowe wygląda jak makowiec, a w środku kryje... ⇖ 17
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 33
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Składniki: jajka 3 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, kakao... ⇖ 48
Składniki:recipe: 1 rolkę ciasta francuskiego rozwinąć... ⇖ 43
Składniki: pałki kurczaka 8 sztuk, przyprawa do drobiu... ⇖ 49
Składniki: ryż woreczek 100 gram, papryka średnia 6... ⇖ 73
Składniki: jajka 2 sztuki L , cukier 1/2 szklanki, sól... ⇖ 79
Składniki: recipe: pałki 4 sztuki i grubsze miejsca... ⇖ 85
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1883
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1270
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 755
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 705
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 619
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 612
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 579
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 496
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 490
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 477









































