Placek amoniakowy z rabarbarem - kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2020/06/placek-amoniakowy-z-rabarbarem-kuchnia.html
Placek amoniakowy z rabarbarem - kuchnia podkarpacka Amoniaczki to jedne z najpopularniejszych tradycyjnych ciastek podkarpackich. Są chrupiące i miękkie jednocześnie, a ich dodatkową zaletą jest trwałość i łatwość przechowywania. Te same zalety wpłynęły na to, że ciasto amoniakowe jest często bazą placków warstwowych, przy czym nie zawsze jest to ciasto upieczone na krucho. W...
Najnowsze przepisy
Zima sprzyja siedzeniu w domu i jedzeniu bardziej sycących... ⇖ 6
Miałam do wykorzystania białka, więc szybko zrobiłam... ⇖ 4
Szukasz przepisów na roślinne zupy? Mam dla Ciebie aż 12... ⇖ 7
pasta rybna Często brakuje nam czasu na przygotowanie... ⇖ 12
Rewelacyjny świąteczny przysmak do barszczyku. Taki co... ⇖ 26
Piecuchy to rewelacyjny dodatek do barszczyku na święta i... ⇖ 17
Bienenstich jest jednym z najbardziej znanych i lubianych... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 95
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 476
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 319
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2016
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1125
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 959
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 874
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 846
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 521









































