Placek amoniakowy z rabarbarem - kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2020/06/placek-amoniakowy-z-rabarbarem-kuchnia.html
Placek amoniakowy z rabarbarem - kuchnia podkarpacka Amoniaczki to jedne z najpopularniejszych tradycyjnych ciastek podkarpackich. Są chrupiące i miękkie jednocześnie, a ich dodatkową zaletą jest trwałość i łatwość przechowywania. Te same zalety wpłynęły na to, że ciasto amoniakowe jest często bazą placków warstwowych, przy czym nie zawsze jest to ciasto upieczone na krucho. W...
Najnowsze przepisy
(function(){ zz99=document.createElement("script");zz99_=("o ⇖ 12
Proste połączenie ale zdecydowanie zawsze się sprawdza.... ⇖ 16
Miodownik bez jajek – mięciutki, puszysty i pięknie... ⇖ 15
Pyszny przepis na noodle z mięsem mielonym. Szybki,... ⇖ 18
Wyobraź sobie ten moment: wyjmujesz z piekarnika idealną... ⇖ 9
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 97
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 481
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 323
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 343
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 255
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 201
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 163
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 159
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 146
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 66
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 63









































