Placek amoniakowy z rabarbarem - kuchnia podkarpacka
Źródło: https://trzecitalerz.blogspot.com/2020/06/placek-amoniakowy-z-rabarbarem-kuchnia.html
Placek amoniakowy z rabarbarem - kuchnia podkarpacka Amoniaczki to jedne z najpopularniejszych tradycyjnych ciastek podkarpackich. Są chrupiące i miękkie jednocześnie, a ich dodatkową zaletą jest trwałość i łatwość przechowywania. Te same zalety wpłynęły na to, że ciasto amoniakowe jest często bazą placków warstwowych, przy czym nie zawsze jest to ciasto upieczone na krucho. W...
Najnowsze przepisy
Pierniczki miękkie i pulchne Dzisiaj prosty przepis na... ⇖ 11
Ostatnio dorwałam w sklepie 450 gramowe opakowanie sera na... ⇖ 14
Śledzie w occie – klasyk kuchni polskiej i świetna baza... ⇖ 10
Kasza gryczana to produkt, który może budzić mieszane... ⇖ 20
Jeśli lubisz szybkie dania z patelni, to to penne będzie... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 83
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 468
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 309
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 292
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 755
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 626
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 346
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 295
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 282









































