Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 22
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 22
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 47
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 39
Placek iłowiecki
Przepis na to ciasto znalazlam kiedys dawno temu w sieci i bardzo nam posmakowalo dlatego tez robie je dosc czesto. Jest kruche niezbyt slodkie, swiezosci nadaje lekko kwaskowy dzem i ta warstwa orzechow na wierzchu sprawia, ze jest po prostu pyszne i wcale nie takie skomplikowane jak mogloby sie wydawac. Dodatkowo ma jedna wazna zalete, mozna je spokojnie przechowywac w lodowce oko...
Przepisy z bloga
Na blogu jest już przepis na klasycznego Snikersa na... ⇖ 1637
Dziś zapraszam na mazurek bez pieczenia. Próbowaliście... ⇖ 74