Najnowsze przepisy
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 15
Prosty i szybki przepis na kaszę manną z dodatkiem jagód... ⇖ 12
Bób po marokańsku (Foul Mcharamel)– aromatyczna uczta... ⇖ 22
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 55
Szakszuka na naszym stole gości często według różnych... ⇖ 20
Cukinia po marokańsku z chermoulą– aromatyczna uczta z... ⇖ 35
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 35
Placki z dojrzałych bananów

Placki z dojrzałych bananów Dojrzałe banany, takie brzydale z czarnymi plamkami albo wręcz z całą czarna skórką uwielbiam! Czemu? Mają ogromny potencjał! To właśnie one, dzięki swojej słodyczy zastępują w daniach cukier. Bardzo chętnie kupuję na wyprzedażach takie dojrzałe banany, lubię ratować żywność by nie marnowała się, lubię kreatywnie ją wykorzystywać. Przede wszystkim takie banany mrożę, ale też suszę, robię z nich placki, gofry, chlebek bananowy,...
Przepisy z bloga
Czy wiesz, że niepozorna pokrzywa, która parzy nasze nogi... ⇖ 80
Sushi z awokado i łososiem Sushi to nie tylko japońska... ⇖ 107
Boczniaki po grecku Te niezwykle aromatyczne grzyby, znane... ⇖ 156
Barszcz biały w chlebie Barszcz biały to jedno z tych... ⇖ 144
Tort z brownie i croissantów Wyobraź sobie deser, który... ⇖ 100
Sałatka z jajkiem, szynką i serem żółtym to prawdziwy... ⇖ 117
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 476
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 393
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 320
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 106
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 106
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 104