Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 2
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 10
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 30
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 32
placuszki cukiniowo - gryczane ze sproszkowanymi pestkami dyni, z konfiturą rabarbarową pod pasztetem z wątróbki drobiowe, a to wszystko ze świeżymi malinami
Ogarnął mnie szał na placuszki.Robię je ze wszystkiego, wypróbowując różne warzywa i różne rodzaje mąki.W placuszkach chodzi o to, żeby zawierały jak najwięcej błonnika i żeby można było je usmażyć tak, aby nie opiły się tłuszczem.Te dzisiejsze wszystkie te warunki spełniają.Usmażyłam bardzo cieniutkie, są więc doskonałym spodem pod pasztet, lekkie i...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 243
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 174
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 247
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 196
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 172
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 226