Placuszki z serka wiejskiego
Źródło: http://kulinarnaniecodziennosc.blogspot.com/2016/09/placuszki-z-serka-wiejskiego.html
Ponizej przepis na delikatne placuszki z serka wiejskiego. Smak serka jest w nich dominujacy, a same w sobie nie sa za slodkie, wiec mozna poszalec z roznymi dodatkami.Skladniki (ok.10-12 szt.):500 g ...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 13
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 22
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 27
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 28
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 32
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Oto propozycja pysznego tortu dla bliskiej Wam osoby :)... ⇖ 934
Smaczne, delikatne ciasto dla milosnikow masy kajmakowej i... ⇖ 1006
Smaczne, delikatne ciasto dla milosnikow masy kajmakowej i... ⇖ 1253
Przetestowalam wiele przepisow na biszkopt. Wychodzily one... ⇖ 903
Idealne polaczenie slodyczy kajmaku z cierpkim smakiem... ⇖ 941
Oto przepyszny wilgotny sernik nadziany soczystymi wisniami... ⇖ 847
Borowki - idealne wspomnienie a zarazem zapowiedz lata :D w... ⇖ 832
Mini serniczki sa idealnym rozwiazaniem na blyskawiczny... ⇖ 864
Idealne ciasto dla milosnikow czekolady :) jest delikatnie... ⇖ 936
szybki i efektowny deser na bazie jajek ;) pieknie sie... ⇖ 986
Delikatnie alkoholowy tort upieczony specjalnie na wieczor... ⇖ 1106
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3136
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2179
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1521
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 728
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 712
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 701
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 666









































