Najnowsze przepisy
Już wspominałam, że jesień zdecydowanie nie jest moją... ⇖ 6
Salvador Dalí, jeden z najbardziej kontrowersyjnych i... ⇖ 3
Wprowadzenie do dania: Kurczak w pikantnym, kremowym sosie... ⇖ 15
Wprowadzenie do przepisu na Wolno duszoną wołowinę z... ⇖ 11
Witam Kochani! Amatorom schabu polecam, zwłaszcza Tym z... ⇖ 27
Dobra kawa to sztuka, w której każdy element ma znaczenie... ⇖ 22
Pyszna szybka sałatka, w sam raz na śniadanie, kolację... ⇖ 28
To danie to petarda smakowa, jest w nim wszystko co lubimy.... ⇖ 14
Kotlet schabowy podany z rumianymi frytkami i pomidorkami... ⇖ 15
Przepis na tradycyjne łazanki z makiem na Wigilię! To... ⇖ 31
Barszcz czerwony z fasolą i boczkiem Temperatury za oknem... ⇖ 27
Pleśniak ze śliwkami
SKŁADNIKI:• 3 szklanki maki• 5 jajek, osobno zoltka i bialka• 1 margaryna• 1 szklanka cukru• 3 plaskie lyzeczki proszku do pieczenia• 2 lyzki kakao• 500 g sliwek• 1 cukier waniliowyPRZYGOTOWANIE:Margaryne rozpuscic, na stolnicy lub w misce zagniatamy ciasto z maki, zoltek, ostudzonej margaryny, 1/2 szklanki cukru i proszku do pieczenia, ma ladnie odchodzic od rak, dzielimy ciasto...
Przepisy z bloga
Mało kto wie ale najstarsza polska pizzeria działa w... ⇖ 52
Składniki :3 - 4 szt. jak najmniejszych gruszekCiasto:150... ⇖ 668
Jestem przekonany, że brownie z musem malinowym posmakuje... ⇖ 700
Składniki :250 ml śmietany do ubijania 30% lub 36% zimna7... ⇖ 714
Składniki460 g mąki pszennej1 średnie jajko1 łyżeczka... ⇖ 990
Składniki10 g drożdży suchych (dodajemy bezpośrednio do... ⇖ 26836
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3451
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3357
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2203
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 764
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 744
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 733
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 701