Najnowsze przepisy
Wilgotne ciasto z rabarbarem i kruszonką, które idealnie... ⇖ 8
Roladki drobiowe z mozzarellą, cheddarem i szczypiorkiem... ⇖ 11
Bardzo smaczne flaczki ugotowane z indyczych żołądków i... ⇖ 8
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 17
Podkarpackie proziaki
Dostalam przepis na proziaki podkarpackie od autora ksiazki "Wielka ksiega tradycji kulinarnych" Krzysztofa Zielinskiego.Przepis pochodzi z Podkarpacia ze wsi Urzejowice kolo Przeworska.Proziaki tam pieczone moga byc roznych ksztaltow jak pisze autor i sa przepyszne.Mieciutkie w srodku, przypieczone z wierzchu.Zrobilam je w ksztalcie trojkatow aby byly inne niz zawsze.Mozna je podawac do...
Przepisy z bloga
Ciasto idealne na cieplejsze dni bo musi przebywać w... ⇖ 131
Co to jest kapsalon? już wyjaśniam: Kapsalon to bardzo... ⇖ 27
Nieprzyzwoicie dobre, słodkie, lepkie, wilgotne, czasami... ⇖ 68
Te pyszne, małe pałki kurczakowe piekłam w kombiwarze... ⇖ 28