Podudzia z kurczaka z patelni

Podudzia (pałki) z kurczaka z patelni to tani i pyszny obiad dla całej rodziny. Nie zawsze musimy je piec w piekarniku ð Usmażone wychodzą równie smaczne. Mięso jest soczyste, mięciutkie i aromatyczne. To danie, które łączy w sobie wyjątkowy smak oraz prostotę przygotowania. Zamiast podudzi można użyć innej części kurczaka np. udka lub skrzydełka. Zamarynowane […] Artykuł...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Pumpkin Spice Latte – jesienny klasyk w mojej kuchni.... ⇖ 11
Idealne na jeden kęs bułeczki boa od Buchcik pomieszane... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Pudding z tapioki z karmelizowanymi figami z dodatkiem... ⇖ 66
Zupa z bobem, kaszą bulgur i kurczakiem na wywarze z... ⇖ 104
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 822
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 352
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 317
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 266
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 259